maanantai 16. syyskuuta 2019

Näyttelyrumba 31.8. - 15.9.

Meillä oli kolmena viikonloppuna peräkkäin näyttelyt Nanon ja Napin kanssa.

Ruovesi RN 31.8.

Piti mennä kokeilemaan, kuinka paljon Arja Koskelo tykkää Nanosta ja Napista.
Nanosta tykkäsi ja se oli ROP, mutta Nappi sai yllättäen vain EH eikä ollut ollenkaan VSP:tä.
Ryhmäkehässä Nano pääsi 6 parhaan joukkoon, muttei sitten siitä enää sijoittunut.

Arvostelu:
"Hyvin kaunispäinen, ilmeinen 4,5 v maskuliininen uros, jolla erinom. korvakorut. Eturinta saisi ollaselvempi. Vankka luusto. Tiiviit käpälät. Erinom. häntä. Oikea rungon volyymi, rintakehä saisi olla hieman pidempi. Erinom. liikkeet. Hyvä ryhti."

Helsinki Nord 8.9.2019

Lähdimme Helsinkiin päin jo lauantaina, olin varannut Airport Suites huoneiston saunalla. Sinne majoitumme myös joulukuun näyttelyaikaan, niin oli hyvä katsoa jo etukäteen mm. parkkipaikat.
Meillä oli kiva tyttöjen ilta Reijan kanssa ja ihan tuntuivat koiratkin tykkäävän paikasta 😀

Tuomarina oli melko tuore tuomari Anett Finnig. Nano oli taas ROP saaden nord-sertin. Nappi sai sileän ERIn tällä kerralla. Roosnell Gerbera oli VSP tullen näin hienosti FI MVA.

Nanon arvostelu:
"4,5v. Erinomainen tyyppi, jolla hyvät mittasuhteet. Komeailmeinen pää, korvissa hienot korvakorut. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä raajaluuston vahvuus. Hyvärintakehä ja lantio, jossa oikein asettunut häntä. Kaunis, leveä reisi.Liikkuu edestä ja takaa hyvin. Liikkuu tasapainoisesti sivusta. Hyvä turkki ja turkin laatuu. Esitetään erinomaisesti. Miellyttävä käytös."

hups, ROP ruusuke unohtui...

Rauma RN 15.9.2019

Kehätuomarina oli jo aiemmin Nanosta tykännyt tuomari Pia Itkonen ja ryhmätuomarina Pekka Teini, niin tietysti oli ihan MUST juttu mennä sinne.
Koikkerit aloittivat kehän, heti klo 9 aamulla. Ja satoi! Pikkasen ankea tunnelma, mutta se muuttui tosi iloiseksi, kun tuomari tykkäsi sekä Nanosta että Napista eli Nano ROP ja Nappi VSP!

Nanon arvostelu:
"Tyypiltään erinom., kauniin sivuprofiilin esittävä uros. Erinom. pää. Miellyttävä ilme. Erinom. korvat ja korut. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Erinom. kulmautunut edestä, hyvin takaa. Vahva rintakehä ja lanne. Kaunis väritys. Erinom. liikkuja. Tittelinsä arvoinen."

Kehän jälkeen lähdimme kotiin, kun vettä satoi. Lähdimme sitten reijan kanssa iltapäivällä kokeilemaan, miten ryhmis menee. Mietimme, että onkohan Pekka Teini jo kyllästynyt koikkereihin, ei yhtään tiedä miten menee. Toivotaan parasta silti. Iltapäivällä ei satanut kuin muutama pisara ja ryhmisten aikaan ei satanut enää lainkaan vaan aurinko paisteli aina välillä.
Sitten tuli ryhmis. Olin niin innoissani,kun Nano pääsi viiden parhaan joukkoon, mutta olin ihan sekaisin onnesta, kun uskomaton tapahtui eli PEKKA TEINI SIJOITTI NANON RYP-1:KSI!!!!
Mitä ihmettä! Ja hän sanoi, että koikkereilla usein on etuliike vähän huono, mitä nyt ei ollut.
Ja koska oli ryhmänäyttely niin BIS kehässä meitä oli vain 2. Tuomarina oli Malgorzata Supronowicz ja Nanosta tuli BIS-2 UPEAA, MAHTAVAA!
 Voi sitä onnea ja iloa! Ja kuinka ihanasti Pia tuomari tuli halaamaan ja onnittelemaan ja Pekka vielä onnittelemaan BIS2 tuloksesta. Ihan huippua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti