maanantai 9. joulukuuta 2019

Messari Helsinki voittaja-näyttely 7.12.2019

Oli mukava, että perjantai oli itsenäisyyspäivä. Meillä (Reija & minä) oli siis vapaapäivä ja saimme nukkua unemme loppuun ja lähteä työn häiritsemättä puolen päivän jälkeen ajamaan kohti Vantaata.
Olin varannut tutun paikan Vantaalta Airport Suites. Ja kuten viimeksi, tämäkin oli oikein mukava huoneisto: kaikki mukavuudet sauna mukaan lukien.


Lauantaina oli Helsinki Nord = Helsinki voittaja-näyttely. Meillä oli kehän viimeinen rotu, joten oli hyyvin aikaa sitä ennen hakea sopiva paikka ja tavata tuttuja. Näyttelyyn oli ilmoittautunut myös Nanon 3 jälkeläistä, joita oli niin ihana nähdä omistajineen! Naala (Estaika's Winkee Wella) 5 kk osallistui pentunäyttelyyn ja Olex (Luvky Nana's Perfectus Bonum) ja Lupu (Lucky Nana's Fortitude Optimum) osallistuivat junnuluokkaan.

Tuomarina oli Vesa Lehtonen, jonka kehässä emme olleetkaan ennen olleet.
Junnuissa Lupu voitti upeasti junnu-urokset ja sai tittelin HeJV-19!!! Reija esitti Mariannen Olexin ja sekin sai hienosti ERI ollen JUK3 😊
Lupu

Olex

Lupu Kuva: Ainomari Pakkanen

Sitten pian olikin meidän vuoro mennä kehään. Nano voitti ensin valioluokan ja sitten vielä oli paras uros! Upeeta, Nanosta tuli Helsinki voittaja-19 😊
Kuva: Suvi Tyynismaa

ROP-kehässä Nano hävisi kauniille kilpakumppanilleeen Lindalle, onnea heille!


Nanon arvostelu:
"Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis pää & ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu vapaan tehokkaalla askeleella. Hyvä karvanlaatu."

Kehän jälkeen kiiruhdin katsomaan Naalaa pentukehään, joka oli harmillisesti samaan aikaan. Naala oli upeasti ROP pentu! Ja kuinka hienosti se osasi jo tämän ikäisenä esiintyä!

Naala kuva: Isabella Krooks
Voi että sain olla ylpeä Nanon jälkikasvusta, olivat ne niin kauniita kaikki ja mitä menestystä meillä kaikilla, aivan upea päivä!!! Ja mikä synttärilahja tänään 5 v täyttävälle Nanolle 💓

Sitten kiiruhdimme hakemaan ruokaa ja lämmittämään saunaa huoneistoon 😀


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti