perjantai 1. tammikuuta 2021

Vuosi 2020

 Blogini on ollut valitettavasti kovin hiljaa puolen vuoden ajan. Osaksi on johtunut laiskuudesta, osaksi koronatilanteesta jonka vuoksi ei kovin paljon ole tapahtunut ja vielä loppuvuodesta syynä se, että blogini oli mennyt koodaustilaan enkä siihen meinannut millään löytää ratkaisua. No nyt löysin siihen ratkaisun 😊 Tässäpä yhteenvetoa mitä tapahtui:


Elokuu 

Alkukuusta pidin Nanon jälkeläisille jälkeläistreffit. Koronan takia siihen ei osallistunut kuin Naala, Deco ja Onni ihmispoppoon kera. Agilityä, yhdessäoloa, yhteislenkkejä, Pori KV (Nano ROP, Deco PU2: serti & Cacib, Naala PN2: varaserti) ja Yyterin koiraranta.



9.8. syntyivät Napin ihanaiset pennut - olipa upeaa, että sain olla mukana todistamassa tätä meille ainutlaatuista tapahtumaa: 2 urosta ja 1 narttu putkahti elämään 💓



Syyskuu

Aloin uuden harrastuksen Nanon ja Merlinin kanssa: Nose work 😀



Lokakuu

Ariel kävi Nanoa tapaamassa 💓



Napin pennuista jäi narttu eli suloinen Nyyti Napin kaveriksi ja perheenjäseneksi 💓



Joulukuu

Arielille syntyi 22.12. ihanat jouluvauvat, yksi tyttö ja yksi poika 💓💙



Kokonaisuudessaan vuosi oli minulle ainutkertainen koronan lisäksi siksi, että tammikuussa aloin nostattaa kuntoa ja laihduttamaan, saldona vuodessa tuli kävelykilometrejä sports trackerin mukaan yli 1800 km. Se tosin ei ollut aina päällä niin ei varmaan kovin paljon pieleen mene jos sanoo että pari tuhatta km tuli käveltyä koirien kanssa. 
Kun ajattelee, että tammikuussa selkä oli sen verran huonossa kunnossa, että piti kevittää parin km aikana 4-5 kertaa kun sattui niin paljon. Päätin vaan että väkisin menen ja pidennän matkaa ja niin jo tammikuussa aloin menemään tunnin lenkkejä ilman noita kevityksiä. Ja kesään mennessä painoa oli tippunut 17 kg. Voitte kuvitella, kuinka on ollut ihana ostella pienempiä vaatteita!

Nyt joulun aikaan on päässyt vähän paino nousemaan, mutta eipä mitään koska nyt alkaa 3 kk tipaton ja muutenkin vähän kuria elämään!

Toivottavasti korona ei ehdi tarttua meihin ennenkuin saamme rokotuksen, siihen asti pyrimme suojautumaan mutta varsinkin työpaikka on hankala tätä ajatellen. Siksi välillä teen etätöitä.

Onneksi somen avulla on saanut pidettyä yhteyttä ihmisiin ja saanut ihania kuvia mm. Nanon jälkeläisistä 💓

Ja toivottavasti saamme rokotusten avulla sellaisen ryhmäsuojan että elämä palautuisi taas normaaliksi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti