sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Messarireissu 2021

 Emme olisi uskoneet, että huonontuneen koronatilanteen takia Messaria järjestetään mutta niin vain ne pidettiin.

Meillä oli varattuna kiva kaksio Vantaalta: Hiisi Homes Vantaa, mukava asunto saunalla 15 min ajomatkan päässä messarista.

Päätettiin ottaa Reijan kanssa reissu pienenä minilomana. Tietysti huolena oli, että jos saadaan sieltä korona, sen vuoksi oli suunnitelma, että mitään ostoksia ei Messarissa tehdä, vain välttämättömät menot vessaan ja koirapissille. 

Kaikki meni oikein kivasti, matkojen ja asumisen ja näyttelyidenkin osalta. Nano ei tänä vuonna titteliä saanut, ne menivät komeille nuoremmille pojille. Kuitenkin Nano oli molempina päivänä hienosti PU4. Nappi sai lauantaina EH ja sunnuntaina tuomari tykkäsi pienemmistä ja armottomasti jakeli EH kaikille vähänkään isommille. Siksi olimme erittäin tyytyväisiä Napin ERI ja VAK 4 sijoitukseen 😊 

Arvostelut:

Helsingin voittaja Nord, tuomari Katja Korhonen, Britannia:

Nano ERI SA VAK2 PU4:

"7v, erinomaista tyyppiä oleva, hyvät mittasuhteet omaava uros, selvä sukupuolileima. oikeat pään linjat, rodunomainen ilme, aavistuksen alaskiinnittyneet korvat, kaunis hapsutus, erinomainen kaula ja selkälinja, hyvä rintakehän muoto & eturinta, hyvät käpälät, sopiva raajaluusto, kaunis väritys, oikea turkin laatu, oikea hännän kanto, liikkuu yhdensuuntaisesti edestä & takaa, hyvällä askelpituudella sivusta, esiintyy ja esitetään hyvin."

Nappi EH:

"7v, hieman kookas, nartulle ominaiset mittasuhteet, pään linjat voisivat olla yhtenäisemmät ja otsapenger selvempi, hieman luisu kallo, hyvä eturinta, vankka runko, pysty olkavarsi, hyvät takakulmaukset, aavistuksen ulkokierteiset edestä, hyvä väritys, hieman pilkutusta raajoissa, aavistuksen luisu lantio& alas kiinnittynyt häntä, liikkuu hieman ahtaasti takaa, yhdensuuntaisesti edestä, tasapainoinen sivuliike, miellyttävä luonne."

 

Voittaja KV, tuomari Irina Poletaeva, Suomi:

Nano ERI SA VAK3 PU4:

"Erittäin urosmainen vahvaluustoinen. Pää sopivassa suhteessa runkoon nähden, oikea hampaisto. Riittävä kaula, hyvä ylälinja ja häntä. Syvä ja pitkä rintakehä, erinom. kulmaukset, helppo liike. Hyvät korvakorut ja merkit"

Nappi ERI VAK4:

"Maksimikokoinen, kompakti. Erittäin syvä kallo. Kuono saisi olla täyteläisempi, vilkkuluomet näkyvissä. Kauniit korvakorut, oikea hampaisto, hyvä ylälinja ja rintakehä. Hyvät etukulmaukset, hieman ahtaat kintereet. Erinom. sivuliike. Valkoinen pohja saisi olla kirkkaampi. Erinom. temperamentti."

Näyttelyissä oli norjalaisia, sunnuntain oli enää vain yksi kahden koiransa kanssa. Hänen kanssaan sitten juttelimme kaikenlaista, olin tavannut hänet jo aiemmin Norjan voittajanäyttelyssä :)

Kotiin pääsimme turvallisesti, emmekä saaneet koronatartuntaa 😊

Oli oikein mukava reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti