perjantai 22. elokuuta 2014

17.8. Pori Yyteri RN

Tänne piti ilmoittautua, vaikka yleisessä tiedossa olikin että tuomari Kirsti Louhi on tarkka täti, eikä tosiaan mikään ERImaatti. Ehkäpä juuri se rajoitti osallistujamäärää, kun meitä oli vain maailmanvoittaja Wiia nartuissa ja Merlin uroksissa.
Eihän me oltaisi tälle tuomarille muuten uskallettu mennä, mutta kun viime vuonna mätsärissä oli juuri tämä samainen tuomari, joka ihastui täysin Merliniin ja sanoi, että kun vaan saatte tuota arkuutta pois niin sinulla on hieno valioluokan koira ja Merlin oli siellä BIS3. No onhan mätsärit aivan eri juttu, mutta kyllä pitää myöntää, että olin pettynyt, kun siitä kehusta ei ollut mitään tietoa enää Yyterissä vaan heti tuli tuomio että kookas ja that's it. Oli siinä arvostelussa muilta osin paljon hyvää ja monet sanovat että EH:kin on tältä tuomarilta hyvin. Mutta kun sillä EH:lla ei oikein tee mitään, kun yrittää metsästää niitä sertejä.Vähän jänskätti tuo harjoittelija-arvostelija, koska Merlin tutkittiin kahteen kertaan. Kyllä siinä pikkasen huomasi epäröintiä, mutta ihan hienosti meni, kun kerran katsottiin pöydällä.
Arvostelu EH JUK1:
"kookas vahvaluustoinen uros, jolla voimakas pää, oikea purenta. turhan pyöreät silmät, hyvä kaula ja ylälinja, erinomainen turkki, tasapainoiset kulmaukset, kauniit korvahapsut, aurinkoinen luonne"

Hauska kyllä tuo viimeinen kommentti :)


Ja olihan se  ihan kiva reissu, mukana oli Reija ja Japi ja Nipsukin ja oltiin asuntoautolla liikkeellä.
Ei vaan voi mitään sille, että tuntuu niin turhauttavalta pistää rahaa näihin näyttelyihin, kun ei millään tunnu irtoavan meille sitä sertiä, siis täällä kotimaassa. Ja päätin, ettei sitten vähään aikaan mennä...kunnes Reija meni samana iltana bongaamaan Helin Tensonin Hyvinkäällä... niinhän siinä sitten kävi, että taas pistin ilmoittautumisen näyttelyyn :)

Seuraava koitos meillä on sunnuntaina 24.8. Raumalla, jolloin menemme ekaa kertaa kakkosten agiradalle. Siitä tulee jännää!!! Ja mukaan tulee kannustamaan ja apujoukoiksi taas Reija ja Japi ja Nipsu :) Kouluttaja Reetta kivasti meitä tiistaina valmensi jo, miten saamme niitä tärkeitä sekunteja pois radalta sitten KUN olemme kolmosissa - kiva että kouluttajalla on niin positiivinen ajatus meistä...eikä sitä tiedä, voimme me vaikka yllättää ja onnistuakin kuka tietää. Tavoitteena on kuitenkin että tänä vuonna kolmosiin, olisihan siinä jo aika mahtava saavutus - tavoite FIN MVA ei taida tänä vuonna toteutua, kun niitä järkeviä näyttelyitä on niin vähän enää tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti