lauantai 9. elokuuta 2014

Helsinki WDS2014 8.8. /Lövenkjaer Svend Erik, Denmark

Tämä oli kai se MUST, minne ehdottomasti piti mennä, koska näitä maailmanvoittajanäyttelyitä ei kovinkaan usein Suomessa järjestetä.
Yövyimme hotelli Cumulus Airport Vantaalla oikein superior huoneessa. Koiranäyttelyn alennuksella huone maksoi vähemmän kuin normaali huone. Se oli isompi, siellä oli silitysrauta, housuprässi, vedenkeitin kaikkinen tykötarvikkeineen, minibaari, johon sai eväät, namipalat ym. viileään, ja sitten sellainen hauska setti, jossa oli hammasharja ja tahna, pumpulia ja -puikkoja, kynsiviila, lankaa, neula, hakaneula, partahöylä ja partavaahtotuubi. Huoneesta löytyi myös tuuletin, joka oli todella mukava näin kuumalla kelillä. JA hulppeat pedit, vierekkäin 120cm sänkyä, kyllä niissä vain mahtui hyvin nukkumaan :) ja sitten vielä huone oli isompi ja ikkunoita sai ristivetoa varten auki kahdesta eri suunnasta. Hieno siis kaiken kaikkiaan!
Siellä yöpyivät myös Merlinin siskon Veldan omistajat ja he olivatkin meitä vastassa ulkona, Merlin oli niin innoissaan, kun näki taas Veldan ja kavaljeeri Seenan.
Aamulla oli aikainen lähtö Messariin, kyydissä tuli sinne Eija & Velda.
Paikalla klo 7 aikoihin olikin jo kovasti väkeä, muttei siellä kauaa tarvinnut autolla jonottaa, ilmoittautumiseen oli varmaan 50 m jono.
Paikalla oli jo jonkin verran kooikkeriporukkaa, mutta saimme hyvään paikkaan kevythäkit.
Klo 9 alkoi kehä eikä siinä kauaa mennyt, kun oli meidän vuoro, olimme 9. kehässä.
Merlin ja veli Mufi olivat ainoa avoimessa luokassa ja olin jo etukäteen innoissani, että nyt olisi mahdollisuus jopa sertikisaan. Mutta, tällä kertaa meillä rangaistiin koosta, liian kookas. Muuten kyllä kovasti tykkäsi, tulos EH.
arvostelu:
"big, heavy male. too big. very masculine. beautiful expression, good earsets & good head proportions. enough neck. could be more parallel in front legs. very well angulated rear. beautiful coat & colours. moves freely but a bit open in front"
Mufi myös sai EH:n. Ei ollut todellakaan mikään ERImaatti. Mielestäni oli kyllä mukava tuomari ja osasi jopa katsoa oikein korvien kiinnityksen kun tutki päätä. Tätä ei usein ole osattu tehdä. Merlinillä kun on oikea korvien kiinnitys, mutta aina kehässä tuppaa esiintymään korvat kauniisti päätä myöten. :)
Alussa tuomari kivasti kätteli ja lopussa vielä kommentoi syytä: koko.Velda, Täpi ja Lotte saivat kaikki ERI:n valioluokassa ja Velda sijoittui vielä hienosti neljänneksi isossa kilpailuluokassa. Kaunis narttu Wiia veti koko potin kotiin, paras uros oli myös kaunis Nuutti. Onnea heille, maailmanvoittajapari!!!! Tänä vuonna onkin tullut aika monta titteliä Satakunnan alueen kooikkereille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti