maanantai 25. elokuuta 2014

24.8. Rauman syyskisat medi kakkoset 2 x 2.

Sunnuntaina lähdimme koko poppoo asuntoautolla ajelemaan kohti Raumaa. Luvialla oli niin synkkää pilveä, että mietittiin, kuinkahan kamala kisailma mahtaa olla, kun lauantaina kolmosten kisoissa oli aivan kauhea vesisade ja ukkonen. Mutta ei, oli todella hieno ilma, välillä aurinkokin pilkahteli eikä pisaraakaan satanut päivän aikana.
Tavoitteena päivälle oli, että nyt tutustutaan kakkosten ratoihin ja hienoa, jos ainakin jostain kisasta tulisi tulos ainakin.
Ensin oli hyppyrata. Otin ehkä vähän vähemmän esikontaktia Merliniin ja se näkyi siinä, että Merlin radan alkupuolella vaan jostain kumman syystä meni esteen ohi, onneksi kuitenkin vain kiersi esteen ja siitä sitten jatkettiin puhdas rata, saldona vitonen. Rata ei ollut kovin helppo, kun vain kolme sai tuloksen, joten me pääsimme 2. sijalle, heti ekoissa kakkosten kisoissa :) kisaajia ekassa kisassa oli 7, seuraavissa 8 eli 2 nollan saanutta olisi luvan saanut.

Toinen rata oli agirata ja ...oli sitten todella lähellä eka luvakin, mutta ohjaaja päästi koiran treeneistä poiketen hyppäämään A:n alastulossa, josta vitonen. Muuten rata meni todella mallikkaasti. Ja tästäkin sijoitus 2. tältä radalta ei saanut ketään nollaa, mutta ekaksi tullut oli vähän nopeampi meitä tällä kertaa.


Kolmannelta radalta tuli sitten ohjausvirheestä hyl.

Tässä vielä onnellinen ohjaaja:

Kaiken kaikkiaan meillä oli todella mukava päivä, tavoitteet ylittyivät ja päästiin jopa palkinnoille. Olisi ollut hienoa saada pokaali tai edes ruusuke, mutta kyllä tuo lahjakortti, koiran matkavesikuppi ja suklaapatukka myös kelpasi. Suklaapatukan olisin kyllä mieluusti vaihtanut koiran puruluuksi, kun Merlin katsoi että eikö hän saanut mitään, kuten mätsäreissä saa. Siispä äkkiä mentiin hakemaan repusta pureskeltavaa sille :) olihan se tehnyt todella hyvän työn tänään.
Illalla olikin vähän väsyneitä koiria, Nipsukin väsyi kun täytyi komennella lähellä olevia koiria. No kyllä sekin esiintyi mallikkaasti, kun pari lasta tuli silittämään. Ei vaan voi antaa heidän antaa makupalaa Nipsulle, kun se rohmuaa sitä niin rumasti kädestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti