sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rauman agikisat 6.6. ja Harjavallan epikset

Koska oltiin viime vuonna saatu kaksi vapaalippua Rauman kisoihin niin pitihän sitä uskaltautua viimein vihdoin kisaamaan. Meillä onkin ollut pitkä kisatauko, kun ollaan käyty viimeksi marraskuussa...

Ja tuo taukohan tekee sen, että vaikka treeneissä menisi kuinka hyvin, niin tauko on vienyt sen kilpailutatsin eli ei se Merlin ollut oikein kuulolla ja itseä jännitti ihan hirveästi. Eli tuloksena 3 x hyl. Toisaalta radat olivat itse asiassa haastavia vaikkei mahdottomia ja kyllä jokaiselta radalta löysin oikein hyviäkin kohtia, varsinkin ekalta radalta Merlinin mahtava irtoaminen loppusuoralla eteen -käskyllä :)


Torstaina pidettiin oman seuran HPSH epikset, jossa menin Merlinin kanssa 2 x avoimen hyppyradan. Koska kisat venyivät, oli rataan tutustuminen n. klo 22 aikoihin eli sekä minä että Merlin oltiin jo molemmat väsyneitä eikä Merlin oikein jaksanut enää keskittyä eli eka rata meni hyllynä mutta toisella radalla Merlin oli sen verran kuulolla että tuli 5 vp. vain pujottelussa ja sillä tuloksella oltiin toisia. Kisaajia siinä oli kylläkin vain neljä enää, mutta olihan se kiva päästä silti palkinnoille :)
Kiva päivä, vaikka oli myös raskas. Minä en tosin muuta kuin laittelin möllirataa kuntoon muiden kanssa ja kuvannut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti