maanantai 21. elokuuta 2017

Sastamalan agilitykisat 20.8.

Päätin ilmoittautua näihin kisoihin, kun ajattelin, että siellä on varmaan aika pienet kisat niin ei veny päivä kovin pitkäksi. Lähdettiin ajamaan asuntoautolla mukana oli myös Nano. Sinne piti tulla joku kooikkereista innostunut katsomaan, mutta ei näkynyt.

Aurinko paistoi koko ajan ja siellä näin todella pitkästä aikaa ystäväni SAKU:n ajoilta. Olin todella liikuttunut hänen nähdessäni, koska hän vaikutti paljon siihen, että meille tuli kooikkeri cavojen jälkeen. Oli niin ihana nähdä häntä pitkästä aikaa.

Mutta sitten täytyi ryhdistäytyä ja keskittyä kisaamiseen. Hyppyrata oli ekana ja maksit aloittivat, sitten tulivat medit, 9 kpl.

Hyppyrata meni kivasti kunnes tuli putki jota ennen oli aikomus tehdä puolivalssi ja olisin hyvin kerinnytkin niin enpä tehnyt ja niinpä Merlin meni putken väärään päähän = hyl. Radalla oli silti hyviäkin kohtia.Ensimmäinen agirata meni hienosti, ei yhtään ratavirhettä - ja oli ainoa ratavirheetön suoritus :) ja näin me voitimme!!! Yliaikaa oli valitettavasti 1,29 s mutta kyllä oli agi-serti lähellä :) Ja kun meidän menoa katsoo, niin kyllä me ihan oikeasti mennään ihan liian hitaasti... Agitykki Olli tiputti yhden riman, joten vaikka meni hurjan hienosti, jäi nyt 2. sijalle. Olipa upeaa olla samassa palkintojen jaossa Ollin kanssa :)


Nyt oli jo saavutettu enemmän kuin olisin osannut odottaa, joten ei ollut turhia paineita viimeiseen agirataan. Ihme kyllä, me vedettiin sieltäkin virheetön rata! Sijoitus 2. pienellä yliajalla 1,11 s. Tämä oli suorituksena parempi kuin ensimmäinen.

Kukapa olisi uskonut, että meillä menisi näin hyvin. En minä ainakaan. Olen ajatellut että me kisataan vaan itsemme kanssa ja hienoa jos joskus saadaan SM-0. Mutta nyt oli kisat pienet ja vaikka paikalla olikin kovia tekijöitä, niin näin voi joskus onnistua :)

Nyt kun saataisiin Merliniltä puolisen kiloa pois ja ohjaajalta enemmän, niin siten saataisiin noita sekunteja pois sekä tiukemmilla ohjauksilla. Kyllä Merlin osaa, jos minä sitä oikein ohjaan ja luotan siihen :)

Kisapaikka oli hieno, joen rannalla. Japia kiinnosti kovasti siellä olevat veneet ja laiturit :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti