sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Spanielien päänäyttely 7.10.2017 Hyvinkää

Meillä on menossa nyt oikein näyttelyrumba, kun viime viikolla oli Latvia, nyt oli tämä näyttely ja ensi viikolla 2xJKL KV jolloin jatkuu Nanon viimeisen cacibin metsästys :)

Hyvinkäälle lähdettiin hyvillä mielin. Odotukset eivät olleet korkealla, koska olihan siellä suuri määrä kumpaakin sukupuolta. Mutta tämä on kuin sellainen "must" näyttely ja siinäkin mielessä kiva, että näkee paljon tuttuja.

Melko nopeasti huomasimme, että oli aika tiukka tuomari (joiltakin osin), ei todellakaan mikään ERImaatti. Ihan jakoi H:ta ja T:täkin ja SA oli tiukilla. Mietin ennen kehää, että onkohan tänään Nanon vuoro vihdoinkin saada se ensimmäinen EH...

Viimein tuli vuoromme. Pelkäsin, että tuomari rokottaa Nanon raskaasta olemuksesta, mutta se sai onneksi ERIn.
Sitten tuli kilpakehä. Tuomari laittoi yllättäen meidät ekana juoksemaan ja olin jo innoissani että ollaanko me todella voittamassa kunnes sitten tuomari siirsi juoksun jälkeen Tristanin ekaksi. Tuomari tykkäsi Tristanista enemmän, mutta Nano oli kivasti kakkonen ja tuomari antoi sekä Tristanille että Nanolle SA:n :)

PU-kehässä oli vain 4 kpl, eli kaikki sijoittuivat.
Tristanista tuli paras uros ja Nanosta PU2, onnea Tristan ja Nina, upeaa!!! Ja olin todella onnellinen, upeasti PU2 sentään 28 uroksesta ja tiukalla tuomarilla.

Henkilön Merja Mäki kuva.
Nanon arvostelu: tuomari Van Adrichem Boogaert-Kwint Tuus: ERI2 PU2
"Masculin kind head and expression. Nice earrings. Good front, angulation. Very good ribs. Good hindquarters. Excellent tailset. Good bone and feet.Movement ok. Nice coat. Well presented."Reijalla ei ollut paljon odotuksia Napin suhteen, se oli pikkasen villillä päällä tänään. Reija pesi en perjantaina ja onneksi satiiniloimi pelasti turkin, joka olikin oikein nätisti :)
Eikä se tuomari sitten oikein Napista tykännyt ja se sai EH:n. Mutta olimme molemmat sitä mieltä, että parempi että intoa löytyy kun Nano taas saisi olla innokkaampi kehässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti