sunnuntai 3. kesäkuuta 2012


Merlinin mielestä maistuvin ja
paras palkinto
Sitten kelpasi hyvänä kakkosena
vinkulelu

Tänään osallistuttiin ensimmäiseen mätsäriin ihan harjoitusmielessä. kun satuin lukemaan lehdestä, että raviradalla sellaiset pidetään. Piti kyllä mennä ihan vaan tutustumaan siihen ihmis- ja koirahälinään, mutta kun siellä ei ollut sen enempää pentuja ja houkuttelivat treenaamaan vaan niin kaipa sekin sitten oli kokeiltava.
Pentuja oli viisi ja Merlin tuli neljänneksi. Olin Merlinistä tosi ylpeä, kun se jaksoi niin hyvin olla ja seisoakin, noin yleensä ottaen ;-) Ja hienosti seurasi ja yllättävän hyvin antoi miestuomarin katsoa hampaat ja kokeilla kehoa. Olin kyllä enemmän kuin mielissäni, kuinka hyvin Merlin meni siellä ja mitä tuumasi ihmisistä ja koirista. Ja kun vielä vettä satoi melkein koko ajan.
Nyt vaan lisää harjoittelua!
Palkinnot olivat ihan mahtavat, en olisi uskonut: ruusuke, namitikku, heijastinpanta, vinkupallo ja kaksi heijastinkäsinauhaa.Olisin ollut ihan tyytyväinen pelkästä ruusukkeestakin.
Eli eka mätsäri oli oikein hieno kokemus, toivottavasti se oli mukava kokemus Merlinillekin!

2 kommenttia:

  1. Ja mä tietysti olin taas töissä. :) Olisi ollut hienoa päästä näkemään kakaran ensimmäinen mätsäri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja kuinka kiva olisi ollut, että oltaisiin saatu sut sinne myös katsomaan ja ihailemaan Merliniä :-) Josko sitten joku toinen kerta. Harmi että työt haittaavat harrastuksia...

      Poista