sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Epikset Raumalla 19.10.


Anne & Niilo
Mira & Wili
me 

Raumalla oli keksitty hieno idea, että järjestetään hyppy-putkirata, jota voivat myös pennut mennä. Näinpä päätimme pentuagilityporukalla tehdä siellä debyytin, menköön sitten syteen tai saveen.
Rata koostui viidestä joko suorasta tai u-putkesta sekä seitsemästä esteestä. Emme ole vielä ikinä yrittäneet tehdä näin pitkää rataa.

Aivan ensimmäisenä lähti Mira ja Wili, koska Wilillä ei oltu hypätty vielä korkeampia hyppjä ja oli mahdollisuus saada rimat alemmas. Kuten meillä kaikilla kolmella, vieraisiin putkiin meno kiusasi, mutta olin heistä todella ylpeä, koska muuten rata meni hyvin, koira oli jatkuvasti hallinnassa eikä keksinyt mitään omiaan. Kyllä se siitä lähtee, hienoa kun Miralla oli uskallusta lähteä tähän.
Sitten menivät Lena & Della ja Pasi & Taika asiantuntijan otteilla radan, oli varmaan hauska mennä vaihteeksi tällaistakin. Oli todella kiva, että he viitsivät lähteä tänne kisaamaan ja katsomaan debyyttiämme.
Sitten oli vuorossa Anne ja Niilo. Kuten Wilillä, putkiin menossa oli ongelmaa, muuten oli hieno nähdä, miten Niilo kuunteli koko ajan. Hyvä juttu!
Siinä sitten sanoin, että minäkin vielä haluaisin mennä tätä korkeutta ja etsimisen jälkeen meidät sitten löytyi paperista maksikoirista...(toivottavasti vaan ei ollut ennustus)
Sitten oli vuorossa me. Hienosti Merlin jäi startissa odottamaan, mutta kuten edellä olevilla putkeen meno tuotti koko ajan hankaluuksia. En vain osannut varmistaa riittävästi tai sitten ei vain mennyt, aiheuttiko viertaat putket/hajut sen, kuka tietää. Ja olin aivan onnettoman hidas, pitää todella alkaa treenaamaan itselle vauhtia. Radassa oli siis kohtia kun Merlin haukkui että mitä nyt pitäisi tehdä. Siitä olin erittäin tyytyväinen, että Merlin seurasi ihan koko ajan minua, vaikka oli aivan uusi paikka. Kyllä se siitä, kunhan saadaan a) Teron avulla kauko-ohjausta b) varmuutta suorittamisiin c) ehdottomasti minuun lisää vauhtia.

Summa summarum, vaikka tuntui että pieleen meni, niin mielestäni kaikilla meistä oli monia asioita radassa, mistä voi olla hyvin tyytyväinen. Nyt vaan jatketaan treenausta Teron hallilla!2 kommenttia:

 1. Kiitos mukavasta kisaseurasta ja ONNEA kisadebyytistä! Hienosti meni! Oli todella hienoa katsoa teidän kaikien iloista meininkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itsellenne :-)
   No vauhtia ja jännitystä ainakin piisasi!!!

   Poista