sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Eura ryhmänäyttely

Se oli sitten ensimmäinen hyl näyttelystä :-(
Merlin meni pöydällä "lukkoon" ja vaikka sitten yritettiin maassa tuomarin käsittelyä niin Merlin meni jostain kumman syystä aivan paniikkiin.

Arvostelu oli muilta osin kyllä hieno:
erinomainen tyyppi. erittäin kaunis pää ja ilme. kauniit korvat, upeat korvakorut. erinomainen ylä- ja alalinja. erinom etu- ja takakulm, kaunis pitkä häntä, kaunis puhdas väri. tarvitsee todella paljon kehäharjoittelua, on aivan paniikissa. käytöksen takia
 hyl
Vielä arvostelun saadessani tuomari kehui kuinka hieno koira on, mutta...

Vaikka hyl harmitti, niin olin onnellinen kun Miko tuli ROP:iksi !!! Onnittelut Mikolle ja Suville!

Sitten kehän jälkeen Merlin leikki hienosti Nita-pennun kanssa, sitä oli hieno seurata :-) Nita (Orbellen Lisa 8 kk) oli tosi mukava ja nätti tyttöpentu.

4 kommenttia:

 1. Kiitos!
  Merlinille vain paljon lisää kopelointiharjoituksia mätsäreissä, niin kyllä se siitä. Miko nuorempana väisti tuomareita (ja edelleen saattaa vähän väistää), mutta ahkerasta harjoittelusta oli apua.

  VastaaPoista
 2. Älä anna hyl-arvostelu lannistaa! Lisätreenejä ja kärsivällisyytä ja Merlinistä tulee vielä mestari! Arvostelu puhuu jo sitä! Upea lausunto! Sinulla on hieno poika Merlinissä! Me tiedämme! ONNEA! :)

  VastaaPoista
 3. niinhän se on, treeniä vaan lisää. Merlin on vasta vuoden vanha :-)

  VastaaPoista
 4. kiitoksia Lena ja Pasi! Teiltä löytyy aina niin kannustavat sanat olkoon se sitten agilityn tai näyttely kyseessä :-)

  VastaaPoista