tiistai 20. elokuuta 2013

Musti & Mirri cup viimeinen osakilpailu 19.8.2013 Sastamalassa

Olimme viime viikolla sopineet pentukurssilaisten kanssa, että mennään näihin epiksiin, kun siellä on rata jääkiekkokaukalossa, jolloin koira ei pääse karkuun, jos sille päälle tulisi.
Sinne tuli Heini turistina (jee, matkaseuraa, Nipsun hoitaja, videokuvaaja... kiitoksia Heini!) ja sitten tuli Mira ja Wili.

Mira ja Wili olivat ekaa kertaa siellä ja tietysti ekalla radalla kiinnosti vähän muut asiat, mutta hienosti MIra sai aina Wilin takaisin jatkamaan rataa. Ihan hieno juttu ja sitten toinen rata menikin jo paremmin kun Wili huomasi ettei siellä muualla nyt niin kivaa ollutkaan ja Mirakin piti kontaktia enemmän yllä. Vaikka siellä virhekohtia olikin, olin heistä ylpeä, kyllä siitä hyvä tulee, kun vaan käy ja tulee molemmille tottumista kisailuun. Nyt ei ollut Wilin kanssa mitään ongelmia vieraaseen putkeen menoon.

No sitten olikin jo meidän vuoro. Medimöllejä oli ilmoittautunut peräti kolme kappaletta, eli jos saisi tuloksen, niin pääsisi palkinnoille. Ja hylätty tulee vain siinä tapauksessa että ei suorita jotain estettä lainkaan. Pian oli meidän vuoro ja onneksi Heini kuvasi menomme. Pari ohjaajamokakohtaa siellä näkyy ja tuo kummallinen A:lta poistuminen (kukapa tietäisi mikä tuon aiheuttaa...) mutta tuloksena 5vp ja aliaikaa -20,22 eli olin todella tyytyväinen tulokseen. Kun meinasin mennä seuraavaksi radalle sinne olikin menossa koira housut jalassa. Ihmettelin että aiotteko mennä juoksuisen nartun kanssa tuonne mölliradalle, kun möllit on kesken. Kuulemma heillä on siihen oikeus ja minulle järjestäjä ilmoitti, että uuden säännön mukaan saa juoksuinen osallistua kisaan, urosten on totuttava tähän asiaan. Onneksi Merlin ole kovin hajuherkkä. Yllättäen kuulin, että muut olivatkin kisaavia, joten voitimme!!!Kyllä tuo voitto lämmitti mieltä, kun kumminkin tulos oli ihan ok eikä voitettu esim.40 vp:llä.

Kotiin päästyäni halusin vielä tutustua niihin uusiin sääntöihin ja siellä lukee näin:
- uusi kilpailusäännöstö tulee voimaan 1.1.2014
- tämä tuo mukanaan sen, että 3-luokassa saa kisata myös juoksuisen nartun kanssa, jos sillä on juoksuhousut jalassa
- juoksuinen narttu EI saa kisata 1- eikä 2-luokassa.

Mutta ehkäpä tätä tulkitaan erilailla treeneissä ja epävirallisissa.

Meillä oli kyllä ihan mukava reissu Sastamalaan, rata oli kiva, tuomarina tuttu Mari, ilma suosi, kivat palkinnot ja kaikki muu oli todella kivasti, joten kyllä me sinne vielä muulloinkin eksytään, jos vaan järjestävät epiksiä. Suosittelen lämpimästi sitä paikkaa, varsinkin kun kisataan kaukalossa ja siellä on kunnollinen sisävessakin, joka on mieluinen uutinen ainakin kauempaa tuleville ja tällaisille senioreille :-)

tässäpä video:


     
       

2 kommenttia: