keskiviikko 14. elokuuta 2013

Terhi ja Mikko Hakalan koulutus 13.8.

Illalla järjestettiin omalla kotikentällä agilitykoulutusta, kouluttajina Terhi ja Mikko Hakala RKS:stä. Mietin ensin että uskallammeko mennä lainkaan radalle, koska oli ihan uusia ihmisiä ja kentän toisella puolella meni toinen koira samaan aikaan (ja muistan sunnuntain epikset...). Mutta sitten rohkaistuin että sitähän varten täällä ollaan että treenataan sekä agilityä että erilaisia tilanteita.
Lohduttavaa oli, että näin muunkin painiskelevan lähtö-odottamisen kanssa...
Kun tuli meidän vuoromme Terhin radalle, voitte kuvitella että oli perhosia vatsassa että mitä tästä tulee. Mutta taas Merlin yllätti iloisesti, se meni todella hienosti voisi sanoa että kaikissa kohdissa, kun vain ohjaaja ei tehnyt virheitä. Uusien asioiden oppiminen tähän vanhaan päähän on joskus vaikea saada sisäistettyä, ja Merlin vähän alkoi valittamaan että sano nyt jo mitä pitää tehdä. Oli hienoa nähdä, kuinka uudenlainen ohjaus vei ajasta sekunteja pois, kun Terhi hienosti kellotti eri tapoja mennä. Eikä sitä tajua ennenkuin vierestä joku sanoo, että nyt hei voitettiin yksi sekunti jopa tuossa vaikeassa kohtaa!!!! Eihän meillä ongelmia tuota tuo vauhti varmaankaan ykkösissä eikä kakkosissa, mutta sitten kolmosissa pitää saada jokainen turha sekunnin osanen pois radalta :-)
Tuhannet kiitokset Terhille ja seuralla, joka tämän järjesti. Valitettavasti Terhin opin jälkeen en ehtinyt enää jäädä Mikon oppiin, koska piti mennä jatkamaan viinimarjamehun keittämistä.
Jäi tosi hieno fiilis tuon opin jälkeen, voi kunpa Terhi ja Mikko tulisi joskus muulloinkin opettamaan meitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti