perjantai 25. lokakuuta 2013

Nipsu 12 v 17.10.2013

Olen huomannut, että tärkeitä asioita kirjoittaa ensin facebookkiin ja joskus jää kirjoittamatta sitten asiasta tänne omaan blogiin.
Meidän ihana vanhus siis pääsi kavaljeereille kunnioitettavaan ikään 12 vuotta. Tein sille kakun tapaisen, jonka sitten suurella innolla söi, saikin enemmän sapuskaa kuin normaalisti. Oli varmaan tyytyväinen, kun normaalisti ressukkaa pidetään pikku nälässä.
Näihin 12 vuoteen on mahtunut paljon iloa ja suruakin. Iloa Nipsulle ja meille varmaan on tuonut eniten agility vaikka sillä jouduttiinkin kisaamaan sekarotuisena. Se ehkä vaikutti osaltaan siihen, ettei kisauraa jatkettu pidempään. Nipsu oli vähän hidas kolmosissa eikä ns. saavutuksia voinut saada esim. piirinmestaruuksia puhumattakaan FIN AVA:sta. Mutta treenejä jatkettiin pidempään. Nyt vanhus onkin ollut jo jokusen vuoden eläkkeellä, mitä joskus jotain pujottelua ja putkea/pussia mennään vanhuksen mieliksi. Tällä hetkellä Nipsu on melko hyvällä mallilla, lenkit ovat melko lyhyitä eli mennään Nipsun jaksamisen mukaan. Lääkityksenä sydän-, nesteenpoisto- ja silmälääkkeet. Jotkut mustat koirat vanhetessaan harmaantuvat, sitä ei ole Nipsulle tapahtunut vain on kasvanut karkeita viiksi/partakarvoja.


2 kommenttia: