maanantai 4. marraskuuta 2013

Eiliset agitreenit

On meillä yleensäkin ollut ihan kivat Johannan vetämät agilitytreenit, mutta eilen mentiin Reijan kanssa Teron hallille omiin treeneihin ja oli hieno tunti. Koko tunti omaa treeniä, tuntui todella luksukselta ja sitten päätimmekin lopettaa jo aiemmin, ettei tulisi tehtyä liikaa.
Sain Reijan kouluttamaan meitä ja hyvin hän näkikin erilaisia asioita missä parantaa. Merlin meni taas kuukauden tauon jälkeen aivan älyttömän upeasti!!! Varsinkin pujottelu meni aivan loistavasti vaikka tein kaikenlaisia menoja sinne ja molemmilta puolilta. Kontaktit vielä ovat vähän kesken ja keinua pitää vahventaa mutta olen nyt alkanut miettimään, että pitäisikö sitä tosiaan uskaltautua korkkaamaan meidän kisaura 5.1. Wecan kisoissa. Ne ovat melko pienet kisat ja siellä Merlin saisi kokemusta, kun joskus paineistuu ressukka epiksissä. Ja eihän sitä oikein muulla saa pois, kun vaan menemällä. Muttei tietenkään mihinkään isoihin kisoihin voida mennä. Siksi Wecan kisat olisi hyvä paikka aloittaa. Sitten vaan mietintämyssy päähän että kuinka moneen kisaan osallistuu: onkohan 3 kisaa heti liikaa ja mitä jos Merlin kuitenkin mitataan maksiksi. Silloin ei kisattaisi ollenkaan. Ja jos paineistuukin liikaa että menee paniikkiin, kuka tietää. Siinäpä mietittävää kerrakseen...

2 kommenttia:

  1. Kannattaa mittauttaa koira ennen kisoja, niin ei tarvi sitä stressata kisojen lisäksi. Mindi mitattiin jo pääsiäisenä, ja ensimmäiset kisat on nyt viikonloppuna. Mä ilmoitin vain yhdelle radalle sen takia, että keinu on kesken ja näin siis agiradoille ei ole vielä menemistä, mutta jatkossa ajattelin sen kaks kisaa/päivä olevan hyvä, varsinkin jos lähtee ulkopaikkakunnalle. Kotihallissa se kolme kisaa menee, kun mahdollisesti pääsee kotiin lepäämään jos osallistujia on paljon ja koirallekkaan ei ole niin jännää. Tämä siis mun mielipide ja miten itse aion toimia. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista :) Olen tässä pitkään katsellut sopivaa kisaa, jossa olisi "tietyn hyvän ominaisuuden" tuomari. En sitten vaan ole viitsinyt lähteä 200 km päähän pelkästään mittauttamaan koiraa. Eli voihan olla, että tästä kisasta tuleekin vaan mittaustreeniä. Eli kannattaa varmaan miettiä max kahta rataa olettaen että keinu on siinä kunnossa :)

    VastaaPoista