keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Blogin päivitystä / Itsenäisyyspäivä tulossa

Kylläpäs aika kuluu nopsaan, siitä on kuukausi kun viime kerran olen kirjoitellut.
Me vanhapari kävimme lomareissulla Fuerteventuralla juhlimassa 30v hääpäivää, jona aikana Reija & Teemu hoitivat kunniakkaasti koiria meillä kotona.
Viime viikonlopulla sunnuntaina olikin oikein agilitypäivä, kun ensin oli omat yksityistreenit Teron hallilla ja sitten sen jälkeen oli PAHA:n tonttuepikset, jossa kisailimme mölleissä ja avoimessa, molemmissa rata mentiin 2 kertaa.
Eka rata muuten meni mielestäni hyvin (vaikka kylläkin Merlin ei pysähtynyt puomilla...) mutta sitten itse vedin sen ohi pituuden, jolloin tuli 5 vp. Näin tulimme neljänsiksi, kisaajia oli n. 10. Toinen rata menikin sitten huonommin.
Avoimella radalla oli ikäväkseni otettu keinu, jonka huteruuden takia Merlin pelkää sitä. Ekalla radalla se silti meni ok mutta toisella ei Merlin sitten suostunut menemään siihen lainkaan. Molemmat radat olivat hyl. Ekassa avoimessa huomasi Merlinistä hyvin  paineistumisen ja keinun vaikutuksen loppuradalla, niinkuin ei ikinä olisi osannut mennä pujottelua. Ensin ajattelin, etten millään voi mennä toista kertaa kun eka kerta oli niin katastrofi. Menin kuitenkin ja onneksi menin. Jos ei keinua oteta huomioon, meni rata mielestäni yllättävän hyvin mm. pujottelu meni heti kerralla oikein. Summa summarum, olin todella mielissäni, ettei Merrlin mennyt siellä väenpaljoudessa, metelissä ja ahtaudessa paniikkiin ja lopuksi jopa innokkaasti yritti haistella kaikkia ohikulkijoita. Jo senkin takia oli todella hieno juttu, että jaksettiin mennä sinne ja vielä kisata kaikki 4 rataa.

Tällä viikolla on itsenäisyyspäivänä Sonja Paavolan koulutus, sitä odotan innolla. Ja sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Tampereelle mittauttamaan Merlin. Näin ei sitten ekoissa kisoissa tarvitse murehtia kokoasiaa enää, on siellä muutakin jännitettävää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti