torstai 10. syyskuuta 2015

5.9. Wecan kisat: eka SM-0!!!

Weca ja oma seura järjestivät yhteiset kisat Harjavallassa 5. - 6.9.
Kolmosille oli lauantaina 2 agirataa ja yksi hyppyrata, josta 2 viimeistä oli samalla piirinmestikset.

Eka rata oli Petteri Kermisen käsialaa ja kuten tunnettua, hänellä oli siellä aikamoinen määrä ansoja ja niin me sitten yhteen sorruttiin. Muutenkin meno oli melko takkuista kuten nyt on tahtonut olla aina eka rata meillä. Siis HYL. Ja mielessäni ajattelin että oli radalla hyviäkin kohtia ja tämä ei ollut vielä piirim. rata.

Sitten Tuli tuomaroimaan Pertti Siimes. Agirata oli ihan mukava, ansojahan sielläkin oli mutta kaikki saatiin hanskattua, kepeille meno vaan meni niin vauhdikkaasti että meni ohi ja siihen suttaantui aikaa, tulos 5+7,36= 12,76 ja sijoitus 14. eli meidän eka tulos kolmosissa :) Ja niinhän sitten ajattelin ettei meidän vauhti kolmosissa taida vielä mitenkään riittää.

Siten olikin vuorossa viimeinen hyppyrata. Meillä meni se yllättävän hyvin ja... tulos 0 aliajalla -0,10 s. Mahtavaa, meidän eka SM-0!!! Olin aivan pyörällä päästäni jos siitä kuten myös siitä että kisaamassa oli vanhoja konkareita ja silti sijoitus oli 4./26 ja näillä yhteistuloksilla olimme piirinmestaruuskisan 5. sijalla :)

ei paha kolmosten korkkaus :)

Ja mikä mukavinta, kisoissa oli katsomassa tukijoukkoni Reija ja Japi, Napin ja Nanon kanssa :)

Oikein hieno päivä kaiken kaikkiaan, vaikka kastuttiinkin viimeisellä radalla.

hyppyrata:
 
kuvia:
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti