tiistai 25. elokuuta 2015

Rauman kisat 16.8. - nousu kolmosiin!!!

Raumalla oli tarjolla kolme kisaa, pakkohan sinne oli mennä kokeilemaan, josko nyt olisi meidän vuoromme nousta kolmosiin.

Ajelimme taas asuntoautolla, Nano mukana. Aurinko paistoi hienosti koko päivän.
Tapasimme tuttuja siellä ja kuulimme että on vaikeita ratoja ja ihanneaikoja.

Ekalla agiradalla meillä meni muuten mielestäni aika hyvin, mutta jostain kumman syystä Merlin otti kiellon hypyllä ja siitä vitonen...ja peräti 7,5 s yliaikaa! Huh huh, en mielestäni niin hitaasti menneet mutta ei auta itku markkinoilla. Ajattelin vaan että tervemenoa tämän päivän nollat noihin yliaikoihin.

Siirryimme toiselle kentälle ja juttelimme siinä niitä näitä, kun yhtäkkiä ikään kuin heräsin, että nyt on jotain pahasti pielessä, kun ei tuota rataa rakenneta ja juoksin toiselle kentälle. Ja niinhän siinä kävi, että siellä oli täydessä käynnissä rataan tutustuminen... minä sinne kauhealla kiireellä juoksemaan ja kerkesin sen kahteen kertaan juosta, kun puhallettiin pilliin. Että näin, olen AINA ennen opetellut radan ennen rataan tutustumista ja nyt kävi näin. Radalla sain Merlinin huomion ansakohdissa karjaisemalla tässä-sanaa ja tällä kerralla se toimi - en tiedä oliko ratamme kaikkein paras ja kaunein, oli siellä turhan pitkiä kaarroksia, ja siksi ajattelinkin ettei missään nimessä voinut olla aliaikaa, mutta...vähän yli 2 s oli aliaikaa ja ME VOITIMME!!! Sillä radalla tuli meidän lisäksi medeillä vain toinen tulos, mutta se ei ollut 0-tulos, makseilla tuli vain yksi tulos...

Voitte vain kuvitella kuinka mahtava olo oli, kun pääsimme vihdoin kolmosiin, jeee!!! Ja tuntui aika nostalgiselta, että se tapahtui vielä Raumalla, missä ollaan jokunen agisertiruusuke saatu (Uki, Nipsu, Merlin) Oli hienoa, että Japi oli videoimassa ja katsomassa, silti taas kaipailin sinne onneani jakamaan myös Reijan, mutta ei voi mitään kun toinen on töissä :( toisaalta onhan se tärkeämpää että on töitä.

Nyt sitten pääsemme Merlinin kanssa Wecan ja omaan seuran järjestämiin piirinmestaruuskisoihin ja kuten olen Reijalle luvannut, se saa myös jatkossa kisata Merlinin kanssa, jos haluaa joskus kokeilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti