sunnuntai 4. lokakuuta 2015

HML ryhmänäyttely 3.10. Nano ROP!

Kooikkerit olivat tällä kerralla kehän viimeinen rotu ja sinne ajellessa vitsailin Reijalle, että nythän olisi hyvä jäädä isoonkin kehään :) No tavoitteeksi laitettiin kuitenkin ERI ja jos siitä enemmän saadaan, niin on plussaa.

Ilma oli mitä parhain, aurinko paistoi. Viime kerralla tuomari tiputti todennäköisesti SA:n Nanon irokeesin takia ja olenkin vähän sitä yrittänyt pois. Kyllähän sellainen saa olla ja kuuluukin yleensä tähän ikään, mutta se on vaaleampi jolloin kontrasti niskan mustien karvojen kanssa on aika iso.

Oli kiva tavata uusia tuttavuuksia, kooikkereita ja niiden ihmisiä, joidenkin kanssa ollaan kirjoiteltukin kooikkerijuttuja jo ennen.

Sitten tuli kehä. Ensin oli kaksi pentua. Nättejä pentuja, jotka molemmat saivat KP:n ja niin Sasusta tuli ROP-pentu ja siskosta Javasta VSP-pentu. Heillä lähti siis näyttely-ura kuten meillä :) onnea sinne!

Sitten olikin meidän vuoromme, tällä kerralla olimme ainoa junnu-uros. Nano oli tavalliseen tapaansa miellyttävä ja esiintyi ihan ok. Selkätupsusta hän mainitsi, mutta positiivisella mielellä: onpa hauska tupsu :)
Ja niin me saimme ERI:n ja kuulin ensin väärin että sanoi ettei SA:taja ihmettelin sitten kun sanoi, että vielä paras uros-kehään. Reija sitten sanoi, että nostihan se sen vaaleanpunaisen myös.

tuomari Jaana Hartus:
    erinomaista tyyppiä oleva. Hyvin tasapainoinen, lupaavarunkoinen uros, jolla hyvin kulmautuneet hyväluustoiset raajat. Erittäin lupaava, oikeanmuotoinen pää. Hyvät korvakorut. Kepeät tyypilliset liikkeet. Hieman mustaa ruskean seassa
Seuraavaksi oli kaksi AVO-urosta. Heille molemmille tuomari antoi EH ja niin Nanosta tuli paras uros ja sai ekan sertinsä :) tuomari hauskasti sanoi, että tällaista sertiä tässä olisi teille tarjolla :) Minulla varmaan hymy ylsi korviin saakka!

Sitten tuli nartut ja tuomari oli niidenkin kanssa aika tiukka, toisaalta eka aristeli ihan hirveästi ja Nappikin vähän panikoi kun piti alkaa seisomaan tuomarin edessä. Oletamme kuitenkin että rankaisi koosta, koska takana oli niin pieni narttu. Luulimme ensin sen nähdessämme että tänne tuli 4-5kk pentu... Olihan Nappi sen edessä ison näköinen. Ei kuitenkaan mitannut kuin Sasun ja Nanon.
Niin tuomari antoi sitten kaikille kolmelle junnu-nartulle EH. Vielä oli vuorossa veteraani-narttu, joka sai ERI muttei SA. Ja niin me mentiin yksin ROP-kehään ja tuomari taas veulasi, että nyt olisi sitten tällaistakin tarjolla :) Huh kuinka onnellinen olin, tämä oli ensimmäinen kerta, kun minun koirani oli ROP Suomessa ellei ROP-pentua lasketa...

Vähän onnea himmensi Napin EH, mutta kun kaikki muut saivat samoin, niin se ei tuntunut kuitenkaan niin pahalta.

Aika pian oli iso ryhmäkehä eikä siellä tietystikään jatkoon päästy, mutta oli kiva kokemus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti