keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Agirotu Ylöjärvi 8.7 & 10.7.

Mietin kovasti, miten ilmoittaisin meidät Agirotuun, koska kisaamattomuuden takia näyttäisi Merlinille taas tulleen tuo harmillinen paineistuminen kisoissa. Viime epiksissä eka lähtö oli aivan fiasko. Myös uskon, että Nappi-tyttösen juoksut eivät ainakaan skarppaa Merlinin ajatuksia kuin yhteen suuntaan heh heh :)

Eli em. asian takia ja siksi, että paikka olisi sitten jo tuttu su joukkuekisassa, päätin kisata Merlinin kanssa perjantain kolme kisaa. Ja sain vielä kyydin Annamarialta. Olikin niin kiva, kun oli seuraa sekä matkoilla että paikan päällä odottelussa. Jo heti alkuun kisat myöhästyivät puolisen tuntia, jolloin jo vähän arvelimme että taitaapa päivä venyä tänään. Kisakentät olivat kamalan kuoppaisia ja varsinkin ekat radat olivat juuri loppuneen vesisateen takia todella liukkaat.

Ekalle radalle lähdin ajatuksella että jos lähtee heti hanskasta, niin sitten vain yritetään ottaa siitä positiivinen kokemus. Yllättäen kuitenkin Merlin otti vain yhden vitosen, kun sain täpärästi pelastettua putkelle menon ja sen jälkeen kepeiltä tuli se vitonen. Yliajaksihan se meni tuon hässäkän takia, mutta olin NIIN tyytyväinen, kun Merlin oli todellakin kuulolla ihan koko radan ja lopun se meni niin hienosti eteen -käskyllä. eli ei hyl, jee!!!


Toinen rata olikin kovasti kinkkinen mm. maksit eivät saaneet kuin 6 tulosta...
Mutta yritettävähän se on ja kun Merlin sitten hyppäsi väärän hypyn ja luki heti minusta että pieleen meni (vaikka yritin olla sitä näyttämättä) niin sitten kepeiltä yms. tuli mitä tuli. Loppu meni hienosti ja siitähän se sitten sai ansaitusti radan jälkeiset namit :)

Viimeisen hyppyradan alkaminen sen kun viivästyi ja aloin itsekin olla jo tosi väsynyt ja ostin varoiksi Merlinille softsell-loimen, kun telttaan tuuli ikävästi ettei se vaan kylmettyisi ja kun pitäisi vielä juosta yksi rata.
Lopulta päästiin radalle, oli aika lailla helppo rata muuten, mutta tosi nopea ja rimat 45 cm korkeudella, joka tuon nurmipohjan huomioon ottaen oli koiralle varmaan n. 50 cm tuntuinen. Ajattelin että nyt voisi olla jopa nollan paikka, jos vain kerkiän. Ja sitten vaan yhtäkkiä lakkasin uskomasta itseeni eli lopetin juoksemisen enkä edes ohjannut Merliniä seuraavalle hypylle, jolloin se teki kuten pitääkin eli kierähti kysymään että mihin ja siitä vitonen. Aikaa siihen kului pikkasen, joten olisi ollut vielä ajallisestikin 0 kun tulos oli 5,22. Ja näin se eka SM-0 oli ihan tarjolla, mutta ehkäpä niitä vielä saadaan kun vaan kisaamassa käydään :)
Kaveri Annamaria sai hienosti SM-0:n mukavalla aliajalla sijoitus 7. Ja kooikkeri Rex hienosti sai myös SM-0 sijoituksella 8.
Kisakirjoja sitten odoteltiin siinä illan hämärtyessä noin tunnin ajan ja kotona olin klo 0:30 ja ajattelin vain että onneksi en ilmoittautunut la kisoihin, koska medi-3:t olisivat olleet heti klo 8.

Sunnuntaina ajelin kahdestaan Merlinin kanssa Ylöjärvelle. Vähän nytkin näkyi tummia pilviä ja vielä paikan päälläkin niitä oli ja yksi ukkoskuuro meni sivusta, mutta sitten selkeni niin että päivästä tuli tosi lämmin ja aurinkoinen. Nyt tarvittiinkin teltan suojaa auringolta :) Oli tosi kiva, kun joukkuetoveri taustajoukkoineen tulivat telttaani seuraksi. Heillä oli kooikkeri Uki nimeltään ja reipas shelttipentu :)

Osallistuimme pukukulkueeseen, jonka takia sitten myös päivä venyi. Kulkue oli 14:30 ja meidän kisaantutustuminen klo 18:38 (aikaisintaan...) Oli kuitenkin kiva osallistua kulkueeseenkin , minä olin hankkinut meille oranssit hatut ja Anitta upeat naamiot :)
Joukkue Drama Koohon:Jaana&Uki, Anitta&Rex, me, Kati&Kossi     kuva: Anitta Kerminen
Olimme joukkuekisassa lähtöjärjestyksessä toiseksi viimeinen joukkue enkä yhtään ihmetellyt, kun Merliniä kiinnosti niin kovasti lähtöpaikka, en meinannut saada sen päätä millään pois nurmesta. Onneksi saatiin lähteä ekoina ettei minun tarvinnut murehtia lähtöä. Rata meni oikein kivasti, vain kepeiltä tuli harmillinen vitonen (kuono löysi hajun...) ja pitkä loppusuora oli aivan mahtava suoritus Merliniltä taas kerran, aivan upeaa!!! Olin varoiksi vielä sanonut ettei Petteri vaan olisi siellä maalissa, koska Merlin tulee niin hyvin hihnalleen :)

Olimme 38./48. ja sen jälkeen sitten hakemaan auto teltan lähelle ja kamat kassiin. Se oli siinä. Paljon sai jutustella tuttujen ja tuntemattomien kanssa ja tunsin kuinka nuorenin siellä monella vuodella unohtaen jalanpohjien ja selän kolotukset :) Toivottavasti vielä joskus pääsen kokemaan Agirodun tunnelman kisaajana :) ja pitihän sieltä ostaa Agirotu-paita, 2 kpl agilitypaitaa, kooikerhondje -vihko ja -tervetuloa kyltti ja joka päivä se lettu hillolla ja kermavaahdolla mmm kun hyvää!!!

Kaikeksi onneksi löysin nyt uudet hyvät agilitykengät ja ehdin niihin vielä tottumaan ennen seuraavia kisoja eli perinteistä Agipitsiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti