maanantai 1. elokuuta 2016

Pori KV 31.7.

Tälle päivälle luvattiin sateita ja yritin sitten ottaa mukaan sellaisia tamineita että jotenkin siellä pärjätään. Teltta oli mukana ja otin myös koirarattaat nuorille.
Ilma vaikutti kuitenkin olevan koko ajan oikein hyvä, aurinkoista aina välillä tai sitten pilvipoutaa ja ei ollut kuuma mutta pärjäsi hyvin lyhythihaisella.

Kooikkerien tuomari oli vaihtunut pariin kertaan ja nyt meillä oli Kirsti Louhi. Vähän mietittiin, mennäänkö lainkaan koska mätsärissä sanoi viimeksi Nanosta että on vähän liian iso ja jo entuudestaan tiedettiin, että Nappia sitten ainakin pitää liian isona. No kyllä me silti sinne haluttiin mennä, koska olisi tarjolla kuitenkin Nanolle se ensimmäinen cacib. Varsinkin siksi koska uroksia oli tällä kertaa siellä vain yksi eli Nano :) Narttuja oli neljä.

Parkkeerattiin kehän laidalle Ninan & Ollin luokse, heillä kehä olikin jo ohitse.
Pian se sitten tulikin se kehä ja me ekana taas kehään. Nano käyttäytyi tosi kivasti ja niin siinä kävi, että tuomari antoi Nanolle ERI ja SA ja siksi myös sitten sertin ja cacibin Jeee!!!

Nappi oli oikein mallikkaasti pöydällä ja seisoi, mutta juoksusta taisi tiputtaa SA:n tällä kertaa koska Nappi sai hienosti ERIn muttei SA:ta. Loput nartut saivat ERI ja SA eli pääsivät paras narttu -kehään. Vonne sai cacibin ja Wiiasta tuli paras narttu. Niin me menimme yhdessä kehään ja Nanosta tuli ROP! Isossa kehässä sitten vain käytiin, Nanoa kiinnosti nurmikko kovasti joten ei varmaan kovin hyvältä meno näyttänyt. Mutta oli oikein kiva päivä ja oli kiva rupatella tuttujen kanssa :)

arvostelu / tuomari Kirsti Louhi: ERI SA PU1 SERT CACIB ROP
"hyväntyyppinen, kookas uros, liikkuu rodunomaisesti yhdensuuntaisin liikkein, selvä sukupuolileima, hyvä pää, hyvät korvakorut, tasapainoiset kulmaukset, hyvä ylälinja, erinomainen luonne"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti