keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Liettuan voittaja 2017 4.3. - 5.3.

Lähdimme kaverini Noran ja fieldspanielitytön Hertan kanssa jo torstaina Helsinkiin, kun ajateltiin, että saadaan vähän myöhempään nukkua. Mietittiin tosin, miten mahtaa reissu mennä, koska Hertalla oli juoksut loppuvaiheessa. Mutta sen puolesta kaikki meni ihan hyvin.

Perjantaina aikaisin aamulla oli bussin pakkaus Länsisatamassa ja siellä tuli meidön bussiin tuttu Taru Nyyssönen Sorayan kanssa. Nanon ja Sorayan häkit olivat melkein vierekkäin.

Matka meni ihan kivasti ja hotellikin oli ihan kiva, tosin jouduimme vaihtamaan huonetta heti uuteen, koska sitä ei oltu lainkaan siivottu.

4.3. Liettuan voittaja-näyttely

Lauantaiaamulla lähdimme Litexpo-hallille. Kooikkerikehä oli viimeisenä. Tapasin myös Liettualaiset kooikkeriomistajat, heillä on Chriskooi's tyttönen Milly kutsumanimeltään.

Me menimme kehään ensin, koska Nano oli ainoa uros (viisi narttua). Tuomari sanoi sitten että excellent and cacib :) eli tarkoitti titteliä ja pääsyä ROP-kehään. Petra Mustosen Gimma sai sertin ja cacibin, Nano oli VSP ja Ritva Koivurannan Sinkku oli ROP ja ROP-VET, onnea heille!

Henkilön Nora Torkkeli kuva.

Henkilön Nora Torkkeli kuva.

Nanon arvostelu: tuomari Axel Komorovski, Saksa: ERI SA VSP SERT CACIB -> LT CH, LTW-17
"strong male, correct size and proportions, correct coat, nice head, strong topline, nice chest and forechest, well angulated, nice movement"Ilta meni nopeasti, olimme väsyneitä, mutta meillä oli kiva pieni porukka ja söimme yhdessä hotellin 4 krs aulassa pizzaa, kakkua ja kippistelimme kuoharia :)

5.3. kv näyttely (Vilnius cup)
Tänään kehämme oli vähän aiemmin, puolenpäivän aikoihin. Annoin liettualaisille kooikkeriomistajille tuliaisena itsetehdyn vetonarun. Heillä olikin nyt suloinen 2kk vanha tyttö, vanhemman tytön kanssa mukana näyttelyssä. Milly oli sen verran vielä keskenkasvuinen, ettei tällä kerralla pärjännyt kumpanakaan päivänä, mutta ihan nätti se oli, nyt vaan saa massaa kun aikuistuu. Enkä tietysti huomannut yhtä ainutta kuvaa ottaa heistä :(

Tuomari oli turkkilainen ja lauantaina ainakin oli aika tiukka arvostelussaan. No ajattelin, ettei tänään välttämättä enää tartte mitään saada kun saatiin kaikki jo lauantaina.

Tuomari kysyi kehässä iän ja sanoi että on vähän arka (tutkittiin maassa) ja ajattelin että hoh hoijaa nyt sitten tulee varmaan Nanon eka EH koska oli eilenkin tiukka tuomari. Nano kyllä perääntyi pikkasen kun nyt on melkein aina katsottu pöydällä. Tätä tarvitsee taas Nanonkin kanssa treenata...
Tuomari ei sanonut kehän jälkeen mitään, näytettiin vaan että pois. En tiennyt yhtään päästäänkö jatkoon vai oliko se tässä. No nartut menivät kehään ja tällä kerralla Soraya oli paras narttu, tosin Sinkku oli ROP-VET taas. Ja niin meidätkin kutsuttiin ROP-kehään Sorayan ja Sinkun kanssa ja tuloksena Nano oli ROP!!!

Henkilön Nora Torkkeli kuva.

Henkilön Nora Torkkeli kuva.

Nanon arvostelu: tuomari Ümit Özkanal ERI SA VSP SERT CACIB 
"typical head, very good teeth, proportional nice body with good topline, very good angulations, good movement, very good temperament, very good coat, pigmentation"


Tilasin lauantaina valokuvaajan ottamalla kuvalla t-paidan ja pikkukassin. Hain ne su aamulla ja sain vielä samaan kauppaan toisen t-paidan, kaikki yhteishintaan 25 €, oli kyllä halpa! Ja sitten tuli mieleen, että jos se valokuvaaja ottaisi Nanosta vielä sunnuntainakin kuvia, maksoi vitosen. Ja näin sain Nanosta sekä lauantain että uudet sunnuntain kuvat :)

ROP-kehässä ei menestystä tullut, no sen arvasi heti, koska ryhmätuomarina oli lauantain tuomari, joka ei Nanoa laittanut ROP:ksi.

Fieldinarttu Herttakin pärjäsi oikein kivasti, sai kaikki mitä haki eli 2xVSP -> LT CH ja LTW-17 :)

Kaiken kaikkiaan aivan mahtava pidennetty viikonloppu :) Ei kannata laskea kustannuksia vaan ajatella millainen kokemus taas tuli ja uusia muistoja ja uusia kavereita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti