sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Jyväskylä KV 14.10.2017

Huh huh, emme olisi uskoneet että tällainen viikonloppu saataisiin kokea!

Olin luullut, että Cumuluksesta oli tullut vain tavallinen vahvistus, enkä ollut tyhmä minä edes avannut viestiä. Tiistaina tällä viikolla ajattelin, että varmistetaan nyt, että kaikki varmasti ok, koska lauantaina mennään näyttelyn jälkeen hotelliin. Ja mitä silmät näkivätkään, siellä luki, että valitettavasti meillä ei ole enää lemmikkihuoneita. iski todella paniikki, mistä ihmeestä minä näinnopeasti saan huoneen, kun Jyväskylä on täynnä koirakansaa. Booking siis käyttöön ja löytyikin todella hienolta vaikuttava Harbour Apartments ihan läheltä Paviljonkia. Superior-huoneisto ja vielä peräti saunalla. Mutta se piti ottaa niin, ettei saanut peruuttaa ilmaiseksi. No otin riskin kirjoittaen kuitenkin että meillä on sitten mukana kaksi koiraa. Ja niin sieltä tuli viestiä että ok ja peruin Cumuluksen. Ja... tuo huoneisto oli vielä halvempi :)

Lauantaiaamulla lähdimme ajamaan kahdeksan aikoihin. Keli oli sateinen, mutta onneksi ei ollut sumua tai liukasta.
Lauantaina näyttelyyn osallistui 13 kooikkeria.
Tiedän, että joidenkin tuomarien mielestä Nano on vähän liian raskas / kookas ja onhan se sellainen karhu :) Sen takia olen jo alkanut kovasti miettimään, että koska meille tulee ensimmäisen kerran arvosteluna EH. Niinhän sitä sanotaan, että parhaimmallekin koiralle aina joskus napsahtaa EH ja joskus jopa H, kun on joku "erikoinen" tuomari. Niitähän riittää... Mutta näillä ajatuksilla menin kehään. Onneksi tämä tuomari piti Nanosta niin paljon että oli paras uros ja vielä ROP voittaen hienosti parhaaksi nartuksi sijoittuneen siskonsa Sofin. Kuulemma olisi halunnut enemmän draivia Nanolle ja oli siinäkin oikeassa että vähän innottomasti Nano liikkui.
Eli Nano oli ROP, sai Cacibin ja tuli näin inttivalioksi!!! Vahvistus sille kestää ainakin puolisen vuotta mutta kyllä sitä jaksaa osottaa :)


Nanon arvostelu: Eeva Rautala ERI VAK1 SA PU1 ROP CACIB -> C.I.B.
"Erittäin hyvän tyyppinen uros, jolla miellyttävä pää ja ilme, hyvä selkälinja ja häntä, oikea rintakehän muoto, mutta hieman pitkänomainen kokonaisuus rungossa hyvä luusto ja kulmaukset, kaunis väri ja turkki, liikkuu hyvin, miellyttävä luonne."Nappikin pääsi paras narttu-kehään ollen PN4 :)
Nanpin arvostelu:
"Hyvän tyyppinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet rungossa, kapealinjainen pää ja pyöreähköt silmät, hyvät korvat, hyvä selkä ja rintakehä, sopusuhtainen luusto ja kulmaukset, hyvä väritys, liikkuu normaalisti, hyvä luonne."

Damliers oli ainoa kasvattajaryhmä ja saimme kunniapalkinnon, onnea Eija tästä ja Sofin VSP:stä!

Isot kehät tuli ja meni. Kyllähän niihin piti osallistua, koska ei tarvinnut kenenkään lähteä pitkälle.

Siirsin auton välillä Paviljongin parkkihalliin sataman sakkopaikalta, kyllä kaupunki oli taas niin ystävällinen koiraihmisiä kohtaan. No ehkä he sitä rahaa tarvitsevat, monta lappua näkyi tuulilaseissa.
Onneksi huoneisto oli oikeastaan ihan vastapäätä niin oli hyvä jättää auto parkkihalliin.
Vettä satoi, kun kävelimme väsyneinä huoneistolle. Se oli todella hieno, 65 m2 kaikilla mukavuuksilla ja saunalla, napsasin heti saunan päälle. Söimme, pieni iltalenkki koirien kanssa ja sitten lämpöisen saunaan kädessä saunaolut. Olo oli auvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti