maanantai 17. kesäkuuta 2019

Spanielierkkari 9.6.2019

Lähdimme Tampereelle kokoonpanolla mieheni, Nano ja Merlin. Reija ei päässyt tällä kerralla Napin kanssa mukaan. Sinne oli ilmoitettu 15 koikkeria, mutta yksi ei päässyt ja yksi perhe joutui lähtemään ennen kehää myöhästymän takia eli kehässä esiintyi 14 koikkeria.

Ilma oli mitä parhain, aurinko paistoi. Tosin välillä tuuli puuskaisesti. Laitoimme varoiksi teltan pystyyn, siellä olikin sitten kiva istuskella, kun kehä tosiaan oli tosi paljon myöhässä. Johtuen kai suurelta osin siksi, että arvostelu kirjoitettiin suoraan sähköisesti ja saimme sitten kaikki tekstarilla arvostelun.

Tuomarina oli Alfons Simons Hollanti.
Kehässä oli vain yksi pentu, uros josta tuli ROP pentu :)

Nano oli paras uros!!!
Arvostelu:
"Male of good size, 4,5 years. Very nice breedtype, nice male head. Nice soft expression. Good pigmentation. Good bite. Well placed ears with earbells. Good angulation front and back, good ribcage and tailset. Moves well with enough reach and power. Good coat and colour. Good temperament."


Sitten oli narttujen vuoro, joissa kaunis Alma voitti. Koikkerikehä oli viimeisin eli kaikki muut odottelivat, että kehämme valmistuu. Siispä kiireesti ROP kehä. Tuomari sanoi, että molemmat ovat erinomisia koiria, että nyt ratkaisee vain liikkuminen ja niin siinä kävi, että Alma veri pitemmän korren ja oli ROP. Tuomarisihteeri sanoi sitten meille, että menkää nyt heti tuonne VSP koirien kokoomakehään ja siitä kiireesti vähän namia lisää ja kehään.
Tuomarina oli Richard Morris, UK.
Nano oli niin väsynyt että kun piti liikkua, niin Nano oli vain nenä maassa kiinni ja taisin ihan ääneen naurahtaa kun tiesin, että se ressukka on väsynyt ja ajattelin, että eihän meillä tällaisessa kehässä enää mahiksia ole. Kokkerin omistaja kysyi, että vaihdetaanko paikkaa että ehkä menette vähän nopeampaa niin naurahdin ja sanoin että olkaa siinä vaan, olette hyvä vetoapu :) Ja kukapa olisi uskonut että tuomari näytti meille kummallekkin että jatkoon ja sitten Nano oli peräti vielä kolmas!!! Ihan älyttömän uoea ruusuke ja pokaali - meile tuli sitten täältä kolme komeaa pokaalia ja kolme ruusuketta, huh huh!
Olin niin mahdottoman onnellinen ja syötin Nanolle herkkuja kun niin jaksoi kuitenkin vielä isossa kehässä esiintyä 💓

Jälkeen päin katselin Japin ottamia kuvia ja ihmettelin, että kuka tuolla niin tarkkaan katsoo Nanoa kahdessa kuvassa ja sehän oli juurikin tuo VSP-tuomari! Olisikohan jo tuolla kehässä ihastunut Nanoon sen verran, että päätti jo sijoittaa sen, kuka tietää 😊
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti