tiistai 2. heinäkuuta 2019

Erkkariviikonloppu 28.6. - 30.6.

Olin varannut meille mökin mukavuuksilla Haapamäeltä viikonlopun ajaksi.
Olimme kahdella autolla liikkeellä, koska nuoripari oli perjantaina töissä ja siksi pääsivät myöhemmin liikkeelle.

Mökki oli ihan kiva. Ranta oli kuitenkin sellainen normaali lummepaikka ettei innostanut uimaan eikä rantasaunakaan houkutellut. Mökin sauna oli ihan kiva hetivalmiskiukaalla.
Paistoin lettuja viikonlopun kunniaksi 😋 Katselin sitten Nanoa Napin vieressä, kun huomasin, että sehän näytti aivan likaiselta, olin unohtanut pestä valkoiset kohdat! Ei muuta kuin Nano ressukka suihkukoppiin ja pesulle. Jo valkeni karvat...

Aamulla lähdimme kohti Nyyssänniemen leirintäaluetta, jossa näyttely pidettiin.
Pystytimme teltan Mariannen teltan viereen. Tavarat ja koirat sinne, leipomiset puffettiin ja arpajaispalkinnot muiden joukkoon.

Sitten jo tulikin Nanon pentuja ja heidän perheitään, aivan ihana nähdä heitä! Sinne tulivat Deco & Katja, Siri & Anna poikien kanssa, Bella Jaanan ja miehensä kanssa ja Nova Millan ja Millan äidin kanssa. Ja tietysti Marianne Dominon kanssa.
Olivat ne kaikki niin ihania pakkauksia!!!
Pentukehässä Deco oli hienosti toiseksi paras uros, onnea heille 😊
Siri vähän aristeli  käsittelyä, niin ei se saanut kunniapalkintoa kuten ei myöskään Bella. Mutta oli oikein hyvät arvostelut kaikilla!

Valiourosten kehä alkoi junnu-urosten jälkeen toisessa kehässä. Pelästyin, että alkaa kunnolla satamaan juuri kun olen nostamassa Nanoa pöydälle mutta ei, pieni sade loppui lyhyeen.
Nano tuli tiukalla tuomarilla hienosti valioluokan toiseksi saaden myös SA. Luokan voitti hienosti Riemu Eilan kanssa.
Koska avoimet urokset olivat tpisessa kehässä, meni järjestys jotenkin hassusti eli paras uros kehä oli vasta veteraaninarttujen jälkeen.
Paras uros kehässä ei sitten sijoituttu, mutta saimme lapun parhaat korvakorut kehään 😄 Tuomari ei oikein tykännyt Nanon manttelista ja oli muutenkin tosi tarkka koirien värityksistä.

Nanon arvostelu: ERI VAK2 SA
"4,5 years, excellent type. Correct size. Prefer little shorter in loin. Could do a little more length of a neck. Lovely male head. Well placed ears with nice earrings. Good bite. Nice dark + orange colour, could be a little more broken. Excellent mover. Well presented."

Nappi ei oikein viitsinyt näyttää parhaintaan yksilöarvostelun aikana, joka näkyy arvostelussakin. Mutta sitten tyttönen paransi niin että voitti ensin kilpaluokkansa ja sitten vielä oli PARAS NARTTU!!!!! ja siitä VSP, ROP oli komea junnu-uros 😊Nano voitti uroksissa kauneimmat korvakorut ja Nappi voitti narttujen kauneimmat korvakorut, sitten Nano sai ROP korvakorut ja Nappi tässäkin VSP, aivan mahtavaa! Siinä halattiin toisiamme ja tokaisin siinä, että on sisarukset.


Kasvattajaluokkakin meni vallan mahtavasti, Damliers ryhmämme oli 3./6! Tuomari sanoi meille, et taidatte olla äiti ja tytär 😊


Kesken näyttelyn sain Monicalta mahtavia uutisia: Jela oli synnyttänyt 3+3 pentua!!!! Paikalla oli yksi pennusta kiinnostunut perhe ja heille oli hieno mennä kertomaan hyvä uutinen, että näin monta putkahti hetki sitten maailmaan 💓😊


Suurkiitokset näyttelytoimikunnalle hyvin järjestetystä näyttelystä ja kiitokset sponsoreille palkinnoista!

Näyttelyn jälkeen kasasimme tavarat ja sitten otimme pennuista yhteiskuvia. Toivottavasti (ja varmasti) jossain nähdään :)


Sitten suuntasimme mökille. Laitettiin ruokaa ja saunottiin sekä otettiin tietysti palkintokuvia.Seuraavana päivänä suuntasimme Jyväskylään katsomaan Napin ja Nanon siskon Sofin pentuja, olivat ne aivan ihania 💓Ei kommentteja:

Lähetä kommentti