sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tervakoski kv näyttely 26.8.

Se oli sitten Merlinin ensimmäinen näyttely tänään. Kisattiin pentuluokassa, koska Merlin täytti 7 kk maanantaina. Ja siellä näimme vihdoin Merlinin siskon Nellan ja omistajat :-)

Jännityksestä vein Merliniä liian nopeasti ja jostan kumman syystä Merlin alkoi ontumaan toista etujalkaa. Se meni kyllä pian ohi, mutta kommentti siitä saatiin. Muuten meni mielestäni tosi hienosti mm. hampaiden katsominen. Olin niin onnessani, kun saatiin vielä kp. ja päästiin "jatkoon". Merlin oli ainoa urospentu.
Sitten meni kehään Merlinin kaunis sisko Nella. Se meni tosi hienosti ja sai myös kp:n. Sitten oltiinkin jo samassa kehässä, jossa Nellasta tuli ROP ja Merlinistä VSP. Arvostelut olivat todella hyvät molemmilla, Merlinin: hyvin lupaava urospentu, lupaava pää, erittäin hyvät luut, hyvä pigmentointi, hyvät kulmaukset, nätti tyypillinen turkki, erittäin hyvä temperamentti, ontuu toista etujalkaa.
Tämä oli todella hyvä arvostelu (lukuunottamatta tietysti tuota viimeistä...) joten hienosti alkoi näyttelyura. Kun kuulimme vielä, että toinen sisko oli tullut ROP-pennuksi Pieksämäellä samaan aikaan, oli ilo ylimmillään. Kyllä Tiiu-kasvattaja saa olla ylpeä kasvateistaan :-)

Muutenkin oli hienoa seurata kuinka hyvin Merlin tuli toimeen kaikkien kanssa, jopa pienten lasten, jota kyllä ihastelin (sosiaalistaminen on todella tuottanut tulosta!). Mm. Merlin nuolaisi Lukan omistajan pikkupojan korvaa ja oli niin hienosti yhden perheen kanssa, jotka olivat tulleet näyttelyyn varta vasten katsomaan kooikkereita.
Oli todella mukavaa nähdä vihdoin muutama ihminen "ihan luonnossa", niistä mainitakseni Suvi (ja Miko). Lähes päivittäin olemme seuranneet heidän blogiaan ja verranneet esim. Merlinin kasvua niihin hyviin tietoihin, mitä Suvi on jaksanut laittaa sinne blogiin, kiitoksia Suvi niistä. Nyt näimme viimein heidät. Näyttelyssä oli yhteensä kahdeksan kooikkeria, joten saimme mukavia uusia tuttavuuksia kooikkeripiireistä, hieno juttu!

Vaikka luvattiin kovasti sadekuuroja, oli ilma mitä parhain. Oikeastaan oltiin varauduttu sateeseen, joten aika kuuma siellä oli. Onneksi sadetta ei tullut, satamaan alkoi tosiaan vasta kotipihalle saavuttuamme.

Nyt olen sitten väsynyt mutta onnellinen :-)

5 kommenttia:

 1. ONNEA onnistuneesta näyttelypäivästä! Merlin on todella kehän hurmuri! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea VSP-pennulle! :) Näytti ihan siltä kuin Merlinin tassulle olisi astuttu, mutta onneksi sitten helpotti

  VastaaPoista
 3. Kiitti :-) Minäkin kovasti yritin katsoa vielä videosta, että olisinko siinä vahingossa astunut tassulle, mutten ollut. Mysteeri, joka onneksi meni pian ohi.

  VastaaPoista
 4. Johanna, Halla ja Hyrsky28. elokuuta 2012 klo 18.14

  Onnea hienosi menneestä näyttelydebyytistä! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia, nyt sitten vaan miettimään uusia näyttelyitä :-)

  VastaaPoista