sunnuntai 8. joulukuuta 2013

6.12. Sonja Paavolan koulutus

Itsenäisyyspäivänä vähän aksailtiin Noormarkussa. Jokaiselle koirakolle oli 20 min koulutusta. Paikka oli meille aivan uusi kuten myös esteet. Kun menimme sinne, mietin mitähän tästä tulee. Mutta Merlin menikin yllättävän hyvin, monessa kohtaa oli vain minusta kiinni ne virheet (kuten yleensä :) pitäisi aina muistaa että Merlin seuraa hirveän tarkkaan mitä minä teen.
Yritin keppejä toiselta puolelta eikä se oikein ensin onnistunut, kepit olivat melko lailla erilaiset kuin on totuttu ja kyllä Merlin varmemmin menee kun itse olen toisella puolella. Kyllä minä se sitten sain menemään pujottelun muutamaan kertaan ihan ok. Keinukin meni hienosti kunnes tuli A jonka alla oli 2 putkea. Koska ne oli aseteltu pitkittäin, niin minun piti jäädä jonkin verran pitemmälle. Tämä ja se että A oli aivan uusi ja outo, niin ei Merlin mennyt lainkaan A:lle muutamaan kertaan. Sain sitten sen kuitenkin lopulta menemään muutaman kerran ja tästä sain sitten kotiläksyä.
Sonja sanoi, että onpas sulla hyvän korkuinen kooikkeri, saat sen varmaan mediksi ja sitten korkeus onkin paras mahdollinen. Kerroin hänelle että sunnuntaina ollaan menossa Lempäälän kisoihin mittauttamaan Merlin. Sonja myös sanoi, ettei Merlin lainkaan niin aralta tuntunut radalla kuin hän ymmärsi puheestani. Oli taas tosi hyvää treeniä Merlinille, uusi paikka, uusia ihmisiä, uudet esteet, jees! Olipa onnistunut itsenäisyyspäivän ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti