sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Merlin medi !!!!!

Tänään tapahtui se, mitä olen hartaasti toivonut runsaan vuoden eli Merlin mitattiin mediksi!

Kävimme Lempäälän kisoissa, jossa tuomareina olivat Johanna Nyberg, Anne Savioja ja Sari Mikkilä.
Kysyin Johannalta sopiiko mittaus. Merlin jonkin verran arkaili, mutta kyllä Johanna sitten sai mitattua. Ensin sanoi, että hän saa sen mediksi. Sitten pian sanoi, että nyt olisi kyllä maksi ja sen takia pyysi vielä Anne Saviojaa tulemaan mittaamaan. Otettiin vielä varoiksi minipöytä alustaksi. Hän sai Merlinistä kuulemma raja-medin ja Johanna sanoi että niin hänkin saa ja mittasi vielä pöydällä ja sanoi, että kyllä hän tämän katsoo myös mediksi vaikka rajatapaus onkin ja niin me saimme sen kauan toivotun medi-merkinnän kisakirjaan. Olimme kyllä Reijan kanssa onnesta aivan sekaisin, jeee!!!
Kotona skannasin sen sivun, että jos joskus menee hukkaan, ei tarvi uudelleen mittauttaa...tässä se "tärkein osa".

Jos emme olisi saaneet Merliniä mediksi, en olisi sillä koskaan kisannut agilityssä, olisimme vaan sitten harrastaneet treeniä ja epiksiä. Olisi se ollut vähän liikaa että ressukka olisi joutunut hyppäämään mahdollisesti enemmän kuin 20 cm yli oman säkäkorkeuden.

Nyt sitten olen onnellinen medi-koiran omistaja ja sitten vaan miettimään, josko uskaltaisi loppiaiskisoihin...toisaalta meillä ei ole vielä aivan valmiina kontaktit eikä pujottelu niin ei meillä kisaamaan kiire ole, vaikka kisakuume pakkaa jo kuumentamaan ohimoita :)
Toisaalta kisoihin voisi mennä ihan vaan kokemusta hankkimaan...


2 kommenttia:

  1. Hienoa! Nyt vain rohkeasti virallisiin kisoihin! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä oli tosiaan meille tosi tärkeä juttu, siksi olen vieläkin niin onnessani :) nyt sitten miettimään josko Wecan loppiaiskisoihin uskaltaisi jo osallistua... Merlin&minä emme ole vielä "valmiita" mutta toisaalta en kyllä halua heti kolmosiinkaan kisaamisen alettua eli kai pitäisiköhän sitä uskaltautua hankkimaan vaan niitä kokemuksia vaikka tuleekin hyllyjä...

    VastaaPoista