sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Mätsärit 23.09. Massin majalla

Oli kiva juttu, että päästiin treenaamaan vielä ennen 29.9. pentunäyttelyä. Alussa vähän sateli, mutta onneksi ilma muuttui pilvipoutaiseksi.
Siellä oli kaikki pennut samassa ja voitte kuvitella sitä kaaosta mikä oli pienessä kehässä, kun sinne ahdettiin 47 pentua omistajineen. Onneksi sentään tuomari muutti asiaa niin, että kaksitoista meni kerralla. Pentukehässä oli myös agilitykaveri Niilo ja Anne.
Saimme punaisen, mutta arvasin kyllä, ettei tulla sijoittumaan, kun punaisia oli 24 kpl. Mutta mikä tärkeintä, saimme aivan loistavaa treeniä taas kerran. Siellä oli monia tuttuja kisaamassa tai vaan katsomassa, heidän kanssaan oli mukava vaihtaa pari sanaa. Sinne tuli myös Elisa ja tytöt Milka & Marjo katselemaan ja ottamaan valokuvia.
Tässä pari kuvaa (kiitos Elisa):


2 kommenttia:

  1. Oli kiva nähdä taas! Merlin käyttäytyi hienosti kehässä. Saat olla todella tyytyväinen. Onnea viralliseen pentunäyttelyyn ensi viikonloppuna! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva oli nähdä teitäkin... Kiitoksia, kyllä siinä taitaa olla ihan ainesta näyttelykoiraksi. Vaikka kyllä siellä kehässä oli vähän ahdasta välillä. Kovasti jännittää jo tuo lauantain näyttely :-)

    VastaaPoista