tiistai 17. syyskuuta 2013

17.9. viralliset röntgenit

Tänään otettiin Merlinistä viralliset lonkka- ja kyynärpääkuvaukset. Samalla tarkistettiin virallisesti polvet ja sitten otettiin verinäyte ENM ja vWD testejä varten. Nukutus sujui hyvin ja sitten siinä odotellessa tietysti piti käydä hakemassa jotain kivaa koiratarvikekaupassa.
Kun kuvat valmistuivat, pääsin niitä katsomaan.
Tuloksena tutkimuksilla oli että polvet ja kyynärät ok. Lonkat ovat aina (kai) vähän kyseenalaiset, mitkä tulokset ovat kun saapuvat Kennelliitosta, mutta lääkärin mielestä toinen lonkka olisi ollut B/C rajatapaus ehkä C ja toinen vähän parempi eli B. Mutta sitten ollaan viisaampia kun viralliset tulokset tulevat. Lääkäri sanoi, että kun lihakset ovat kunnossa, ei C-lonkat tule olemaan agilityssä ongelma, paljon pahempia juttuja olisivat olleet polvien tai varsinkin kyynärpäiden virheet eli olin siis todella tyytyväinen tuloksiin. Jos tulevat C:nä, niin itse ainakin tiedän että ovat siinä rajalla.

Merlin on ollut todella pöhkö koko illan. Ei ole malttanut nukkua, vaan on sitten pää alhaalla hoiperrellut ympäri huoneita ja katsellut koko ajan sillä silmällä, että äiti mitä sää oot tehnyt mulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti