sunnuntai 29. syyskuuta 2013

28.9. Sastamala talent ja epikset

Näin aamulla vähän laiskottaa, joten lainaan facebookin kirjoituksen, jonka eilen innoissani sinne kirjoitin. Loppuun tänne blogiin laitan vielä avoimen hylkyradan...

Meillä oli kertakaikkiaan mahtava päivä Sastamalassa eilen. Osallistuimme Merlinin kanssa talent-kisaan, agilitymölleihin ja avoimeen. Olin hermona että mitä siellä talent-kisassa pitää tehdä ja ajattelin, että toiset ovat paljon osaavampia etten edes uskaltanut katsoa ensimmäisen menoa jotta kehtaisin mennä sinne esittämään. Merlin meni aivan upeasti ja me voitimme talent-kisan! Nyt meillä on hieno plakaatti siitä muiden palkintojen lisäksi. 
 
talentvideo:
 


 
Sen jälkeen voitimme medimöllit nollatuloksella! Kyllä Merlin tilanteesta vähän paineistui, mutta toisella radalla sain pidettyä kontaktin. Mukava radan tuomari oli tehnyt.
 
medimöllirata:

Oli kyllä ihme, että Merlin meni oikein tuon toisen hypyn jälkeen. Piitkä kurvi ja sen jälkeen minulla oli pasmat sekaisin ja aivan väärässä paikassa. Mutta ei tuomari nostanut kättä silti.

avoimen rata:

Avoin rata olisi ollut aivan mahdollinen, mutta päivän hulinasta johtuen Merlin ei vain enää kuunnellut ensimmäisen suoran jälkeen.
Onneksi laitan näitä videoitani tietokone äänettömällä, ettei niin kovasti nolota kova karjaisu toisen esteen jälkeen, kun Merlin päätti mennä tällä kertaa putkeen. No sen jälkeen jatkettiin kuin ei tuota episodia olisi ollut. Koska oli jo hylly alla, niin ensin ajattelin että yritän pujottelua väärältä puolelta, vaikkei se ole meillä vielä läheskään valmis. Sitten huomasin ettei tästä tule mitään ja paluu suunnitelmaan A. Noin päin Merlin meneekin jo melko varmasti ja nopeaan.
Hylly tuli, mutta olin tyytyväinen loppurataan. Kontakteja pitää kyllä treenata lisää että oikein siihen pysähtyy.

On minulla vaan upea koira!!!
Ja kiva, että miehenikin oli tällä kertaa mukana, kun menimme sinne "uudella"asuntoautolla. Kiitoksia myös Reijalle taustatuesta ja videokuvauksesta!

2 kommenttia:

  1. Upea päivä ja upeat tulokset! ONNEA! Ihana katsoa Merlinin innokkuutta! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, oli kyllä hieno päivä :)

    VastaaPoista