maanantai 2. syyskuuta 2013

Kaupunkitaistelu 2013 31.8.2013

Meidän seura järjesti perinteisen kaupunkitaistelun tänäkin vuonna, jonne kutsuttiin lähiseudun seuroja. Tämä on epäviralinen joukkuekisa, jonka rata lähetetään etukäteen joukkueille treenattavaksi. Niinpä sitä sitten treenattiin edellinen viikko. Merlin oli ekaa kertaa irti keinulla maanantaina ja mietin mitä tästä mahtaa tulla, mutta koko viikon se meni todella hienosti, tietysti itse olin vierellä etten aiheuta keinukammoa.
Lauantai-aamullakin vielä ajattelin kokeilla rataa hienolla 0-tuloksella ja nopeudella. Yritinkin sanoa siinä, että eikö tätä voitaisi katsoa meidän suoritukseksi. Ei kuulemma onnistunut :-)

Suurin jännityksen aihe minulla oli se, että Merlin kerää paineita, kun on enemmän porukkaa, ihmisiä ja koiria ja kuulutetaan. Jos se paineistuu kuten Agirodussa ja Paha:n epiksissä. Reija ja Anne olivat varautuneet jo ottamaan karkulaisen kiinni, mutta ei Merlin sitten edes yrittänyt lähteä karkuun,. Kyllä se vähän katseli porukoita lähdössä, eikä keskittyminen ollut sellaista kun tavallisesti. Sitten sattui tuomari olemaan lähellä keinua eikä Merliniä saanut sitten millään menemän keinua. Itse en tyhmyyksissäni ajatellut, että siitähän olisi pitänyt yhden yrittämisen jälkeen vaan jatkaa matkaa, mutta siihen minä sitten jäin vaan keinua yrittämään, idiootti minä. Kunnes joku laupias samarialainen huusi kentän laidalta että mene. Sitten me mentiin ja pujottelun lopusta tuli 5 vp mutta muuten sitten oli puhdas rata.

Voi voi, mutta toisaalta meille oli voitto jo se, että pääsin Merlinin kanssa radan alusta loppuun ja nätisti vielä odotti lähdössäkin. No treenaamaan sinne mentiin ja päätettiin tietysti kisata myös avoin kisa. Muut joukkuelaiset olivat sitten niin hyviä, että meidän Harjavallan joukkue voitti kisan!Jotenkin oli vähän sellainen tunne, ettemme olisi sitä pokaalia ansainneet, mutta kyllä se silti kivalta tuntui ottaa vastaan...ehkäpä meidän vuoromme onnistua on sitten ensi vuonna.
HARJA voittajajoukkue 2013


Ekan avoimen radan menin minä ja sovimme että Reija menee tokan radan. Valitettavasti Merlinillä tuli tiukassa kurvissa virhearvio ja se rämähti hyppyriman päälle, jonka jälkeen ei suostunut hyppäämään. Joku samarialainen taas auttoi ja huusi että anna namia ja niin me taas pääsimme jatkamaan. Loppu rata menikin hyvin ja pujottelukin meni aivan mainiosti. Reijan kanssa Merlin sitten menikin puhtaan radan, kylläkin yliajalla ja sijoitus 2/4.

 
Taas oli kotiin viemistä, itselle suklaata (nam) ja koirille pallo ja namia sekä puruluu. Niin ja tietysti se hieno kaupunkitaistelupokaali hyllyyn.
Päivä oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut, ilma oli mitä parhain, kaikki järjestelyt toimivat hyvin (kiitos tekijöille), Pasi Pohjanpalon radat kinkkiset mutta ihan kivat, mikäpä sen kivampaa kun kivassa porukassa viettää aikaa agilityn piirissä. Koko päivän hommaksi minä olin ottanut videokuvaamisen ja Reija valokuvien oton, toivottavasti niistä olisi iloa muillekin kuin meille! (jahka saan tehtyä loput still-kuvat / laitettua kaikki tikulle / annettua sen jakeluun)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti