sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikko 37

Maanantai: pentukurssi
Ajattelin tällä kertaa etten ota omia koiria mukaan, että kerkiää sitten hyvin pentujen kanssa. No, ei siellä ollut sitten kuin Patu (bostoninterrieri) ja Dumbo (kääpiöpinseri), eli olisi kyllä hyvin kerinnyt jotain treenaamaan Merlinillä. Mutta kivaa oli taas Patun ja Dumbon kanssa.

Keskiviikko: Match show Harjavallassa
Päätimme Reijan kanssa lähteä sinne, kun Porissa päin näytti olevan ihan hienoa ilmaa. Mitä lähemmäs Harjavaltaa pääsimme, sitä synkemmäksi ilma muuttui ja eikö tietysti käy niin, että kun mätsärit alkavat niin alkaa sade ja ukkonen. Siinä sitten oltiin sateessa (niin, missä nyt olivat sateen kestävät treenivaatteet ja jalkineet...), Merlin oli märkä ja turhautunut kuten mekin. Olimme sopineet että Reija esittää Merlinin tällä kertaa. Olin ilmoittanut Merlinin pieniin aikuisiin, jotta se tutkittaisiin pöydällä. Tuomari kuitenkin päätti tutkia sen maassa. Valitettavasti Merlin teki yllättäen pienen hyökkäyseleen niin että tuomari pelästyi. Peli oli siis menetetty. Olimme kuitenkin loppuun asti ja tulos oli arvattavissa, ei sijoitusta sinisissä.
No kokemus tämäkin ja näimme erikoisen luonnonilmiön, sateenkaaren väärin päin.Perjantai-ilta ja lauantai aamupäivä: mökillä
Merlin tottelee niin kiltisti, ettei ole mitään ongelmia pitää sitä vapaana. Lauantai-aamuna kävimme kalassa koirien odottaessa mökillä ja kun tulimme takaisin, ihmettelin, miksi Merlinillä oli kova kiire ulos. Kun sitten päästin sen ulos, niin se ryntäsi kovalla kiireellä katsomaan alhaalla olevaa pöytää. Voi että se on sitten viisas koira!!! Viime kerralla kun tulimme kalasta, siinä pöydällä oli kaksi ahventa ja tietysti Merlin odotti, että siellä nytkin olisi ollut. Aika yllättävä juttu, ei todellakaan ole tällaista näkynyt kavaljeeri-koirillani.

omaa satoa ensimmäistä kertaa mökin omenapuissa (oli niistä kymmenisen hyvää maukasta omenaa)


Sunnuntai: Match show Porissa
Tänään olikin sitten meillä hyvä päivä Porin mätsäreissä. Vein Nipsu-vanhuksenkin sinne ja se esiintyikin todella tomerasti ja nuorekkaasti, tuomari naureskeli että vanhus menee nopeammin kuin ohjaajansa. No ei sijoituttu, mutta voitto oli se kun näki kuinka tärkeää tämä oli Nipsulle. Merlin esiintyi mielestäni todella mallikkaasti ja pöydälläkään ei ollut mitään hämminkiä. Saatiin kuitenkin sininen ja ajattelin, että tässä se sitten oli, että jos tällä esiintymisellä saa sin, niin ei voi sitten mitään. Sitten sinisten kehässä olin vähän ihmeissäni, kun saimme jäädä neljän parhaan joukkoon enkä ollut uskoa korviani kun tuomari sanoi, että Merlin on ykkönen!!! Sitten BIS-kehään ja sielläkin sijoituimme BIS5. Olimme olleet eka kehässä punaisten voittajan kanssa ja taisimme pärjätä paremmin BIS-kehässä, jos oikein muistan.
Saimme taas palkintohyllylle peräti kaksi pokaalia ja koirille koiranamia yms.
Oli mukava päivä koirien ja Reijan kanssa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti