sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Saanko esitellä: Nano ja Nappi!

Kävimme vielä Eijan luona lauantaina paijaamassa pentusia tarkoituksena päättää lopullisesti, mitkä pennut meille tulee.
Olin jo aiemmin kirjoitellut, että kyllä se kolmiopoika vaan on ihana :) tietty kaikki ovat, mutta se oli niin minun mieleen. Reijalla ja Teemulla taas oli jo viime kerralla tullut suosikkitytöksi sydäntyttö, vaikka he olettivat että se kuitenkin jää Eijalle.

Voi että ne kaikki olivat suloisia pikku naskalihampaineen <3

Ja niin siinä kävi, että aikamme niitä seurattuamme tunne vain vahvistui, että kolmiopoika olisi se meidän Nano ja kun se oli vielä kuin kotonaan Japin sylissä ja sai siten valloitettua Japinkin sydämen, niin päätös oli selvä - tämä tulee olemaan meidän pentumme, ihanainen pörröinen kolmiopoika Nano!!!!

 
 

Reijalla oli mielessä koko ajan kuten oli sitten hänen sylissäänkin, suloinen sydän-tyttö, heidän molempien ehdoton suosikki. Kun sitten tuli hetki kertoa / päättää minkä Eija ottaa ja minkä nuoripari saa, niin Eija sanoi, että he saavat sydäntytön... siinä kohtaa Reija oli NIIN ONNELLINEN!!!
Ihana sydäntyttö, Nappi

 

ja Nano ja Nappi
 
 
Eija näytti meille myös pentujen tulevat viralliset nimet ja kas kummaa sinne oli kirjoitettu kolmiopojalle pyytämäni nimi ja sydäntytön kohdalla luki "Reija" eipä tarvinnut muuttaa listaan mitään :) 
 
Nyt sitten on piiitkä 2-viikkoinen odotus ennen kuin saamme pennut kotiin - ja sitten se säpinä alkaa :)
 
 
salasana: nanonappi


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti