maanantai 26. tammikuuta 2015

TAMSKin kisat 24.1.

Lempäälässä oli tarjolla kakkosille kaksi kisaa ja ajattelin, että miksei kun ei ole kuitenkaan sen kauempana. Pikkasen harmitti, kun Reija ei ehtinyt mukaan, mutta eipä häntä voi aina vaatia tulemaan mukaan, onkin ollut hienosti tähän asti aina mukana.

Ihan hienosti pärjättiin kahdestaan kevythäkin kanssa.

Ekalla radalla oli kyllä ansakohtia, mutta ihan mahdollinen onnistuakin. Toisaalta tiesin jo etukäteen, että pujottelun kanssa voi tulla ongelmia. Kävimme kerran siellä treenaamassa ja ne kepit, ei ne mitään keppejä ole vaan varsinaisia paaluja.
Ja niin siinä sitten kävi, että ekalla radalla Merlin vaan meni ohi eikä ymmärtänyt lainkaan että siinä oli pujottelu - toisesta vitosesta ei ole itsellä mitään tietoa. Muuten rata meni todella kivasti kaikin puolin. Tulosnäytöltä sitten bongasin meidän 10 vp ja yllätyksekseni olimme siinä kohdin ensimmäisiä ja ajatuksena oli että WHAT, ekana 10 vp:llä??? Ja niin siinä kävi,  ettei ekalla radalla saanut kukaan luvaa, vaan yksi meni meidän ohi 5 vp:llä. Maksit eivät tainneet saada oikein mitään tuloksia, medeilläkin oli hylkyjä jonkin verran.
Toinen rata tuntui vähän helpommalta, mutta kepit taas haittasivat ja tuomari oli sen verran tiukka tällä kertaa että nosti käden 5 vp merkiksi ja kyllähän Merlin siinä lisäkiepin teki eli oli se ihan oikeutettu. Muuten rata meni aivan mainiosti, oikein kivaa menoa molemmilta ja olin tosi ylpeä Merlinistä :)

meidän ratamme:
http://youtu.be/ztM1F8c13Ow

Tältä radalta tuli muistaakseni neljä vitosta, joista meidän vitonen oli toiseksi nopein ja tältäkin radalta tulimme toisiksi eli saimme hakea palkintojenjaossa kaksi kertaa palkinnon. Eikä taaskaan kukaan valitettavasti saanut luvaa.
Facebookkiin jo vuodatinkin ajatuksia, että vaikka sijoitukset totta kai lämmittivät mieltä, niin olin vähän pettynyt palkintoihin - koiranamia, koiralelu ja 1/2 kisan lahjakortti. Siis ei mitään, jonka voisi muistona laittaa hyllylle eli sitä pokaalia tai ruusuketta edes. Onhan meille noita pokaaleja aika lailla vuosien mittaan kertynyt, mutta aina ne lämmittävät mieltä. Kunpa seurat palaisivat vähän takaisin menneeseen aikaan näissä palkinnoissa sen verran, että olisi ainakin mahdollisuus ottaa pokaali tai sitten jotain muuta. Nuo lahjakortit- hmmm joo, rahaa säästyy seuraavalla kerralla JOS menet sinne uudelleen kisaamaan ja jos menet rahaa kuluu, koska kukaan ei enää viitsi mennä kisaamaan yhtä kisaa. Ja en nyt tiedä  haluanko kovasti hakea Lempäälästä tällaisia palkintoja siis siinä tapauksessa että palkinnoille päästäisiin. No ainahan voi lahjakortit jollekin antaa. Kyllä tuo reikäpallo on silti kovin Merlinin mieleen :) ja toisaalta Lempäälä on kyllä mukavan lähellä ja toisaalta... on siellä TAMSKilla kyllä hieno tulospalvelu - tulokset online (joka ei tosin toiminut koko ajan) ja sitten oli videoitu toinen rata, josta sen sain kopsattua itselle. Tämä oli hieno juttu, koska Reija ei ollut tällä kertaa kuvaamassa. No tulihan sieltä ihan positiivisiakin asioita :)  :)eli summa summarum - ihan kivat kisat vaikkei noustu vielä kolmosiin. Ehkäpä se oli näin hyvä, toisaalta onhan se kivempi nousta kolmosiin, kun Reija on mukana sitä iloitsemassa. Voi olla että tullaan tahkoamaan vielä pitkäänkin kakkosissa, mutta toisaalta tuntuu, että ollaan koko  ajan tosi lähellä kolmosia :) Täälläkin sentään oli 11 kisaajaa eli olisi ollut tarjolla peräti kolme luvaa...

Kisajärjestäjä oli taas muuttanut kisajärjestystä niin, että kolmoset kisasivat ensin -siinäpä ajattelin, että onneksi Merlin ei ole ikinä ollut mitenkään hajuherkkä noille juoksuisille nartuille, onneksi... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti